SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: kedd ápr. 24, 2018 11:39 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 35 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. feb. 28, 2018 7:33 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép
Mire lehet számítani:
Légihíd hadművelet megvalósítására!

A játéktér Pripyat külvárosa!

BELÉPTETÉS:
Hatvan-Nagygombos /Keresd a Zöld kaput!/
47.691166, 19.692457
- parkolás utasítás szerint
- regisztráció a borisz 3-as épületben
- pénteken beléptetés 1600-tól 2000-ig, időben érkezz meg vagy nem tudsz belépni a Zónába csak szombaton!
- Бейсик pénteken folyamatosan megy a képzés egészen 2300-ig
- szombati beléptetés: 800-tól 930-ig
- kivonás: vasárnap 1000-ig


Kép


Figyelem!

A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél!

Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényen, akiknek minden adatukat leadtuk a terület tulajdonosának egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az as300game@gmail.com címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Attention!

Only these foreign players can attend the event, who have all of their personal data confirmed by the organizers one week before the event. Send a copy of your ID Card, your address and your license platenumber to the following address: as300game@gmail.com

A képen látható tárgyak valamilyen formájukban kötelezőek!FŐBB KARAKTEREK A ZÓNÁBAN

SIDOROVICH
A kormány megbízottja. Egy vérbeli szemétláda, aki pokolian jó üzletember. Nem szereti a markából kiadni a pénzt, azonban ha sikerül megbízást szerezned tőle, vagy megfelelő portékát eladásra kínálni neki, nagy pénzeket hajlandó áldozni. A vodka elengedhetetlen részét képezi a tárgyalásainak. Emellett tárgyalásokat folytat a katonaság és a szolgálat között, segíti a tudósok munkáját. A Zóna egész felügyelete az ő fennhatósága alatt van. Nem árt jóban lenni vele, kedveli az egyenes beszédet és a tiszteletteljes kommunikációt.

VITALY és VLADIMIR FEDOSEYEV
Sidorovich testőrei, az ikrek. Jobb elkerülni őket, belekötnek még az élő fába is. Ha egy mód van rá a közelükben ne csapj a közelükben balhét, mert egy szempillantás alatt véget vetnek az életednek. Néha egy kis vodkával vagy napraforgómaggal megszelídíthetőek, mindenestre légy nagyon tisztelettudó velük. Akár még Sidorovichal való üzletkötésedet is megakadályozhatják. Azonban ha jó passzban kapod el őket, akár még küldetéseket is kaphatsz tőlük.

BARKEEP
A Zóna kocsmárosa. Általában higgadt természetű, bárkit szívesen lát, akár alkudozni is lehet vele, azonban elvágja a torkodat ha megpróbálod átverni. Rengeteget tud a Zónáról, a Zóna titkairól. Szeret történeteket mesélni a Zónáról, a Zóna lényeiről. Remekül főz, vodkát bármikor szívesen vásárol, igaz van hogy a túlzott vodkafogyasztás beleszól a főzőtudományába… Kisebb-nagyobb küldetéseket kaphatsz tőle, egész szép summákat fizet érte.

KARDÁN
A szerelő. Mindent képes megjavítani ami egy kicsit hasonlít egy fegyverre, és bármiből képes fegyvert csinálni. Minden összegyűjtött alkatrészt és kacatot megvásárol a Zónában lévőktől. Imádja a vodkát, vodkáért cserébe szinte bármit megtesz. Azonban az ideje 60%-ában részeg, a másik 40%-ában pedig alszik. Mindenféle fegyvert árusít, így tőle lehet majd fegyvert venni ha már elég pénzt (vagy vodkát) gyűjtöttél össze rá.

BAGOLY
A Zóna mindenese. Talicskájával fütyörészve járja a Zónát. Nála szinte mindent lehet kapni, igazi kis bazáros. Minden frakcióval jó viszonyt ápol. Kisebb-nagyobb küldetéseket is kaphatsz olykor-olykor tőle.

DOKTORNŐ
Svetlana a Zóna hivatalos orvosa, Sidorovichal együtt érkezett a Zónába. Megbízható módszereivel, célzottan tud minden fajta sérülést vagy betegséget gyógyítani. Összedolgozik a tudósokkal, és bárkivel aki segíteni akarja munkáját. Kisebb-nagyobb küldetéseket kaphatsz tőle. Feltételezései szerint a Zóna tele van gyógyszerekkel, eszközökkel a gyógyításhoz, csupán fel kell őket kutatni. Gyakran besegít Sidorovich papírmunkáiba is. Nem dolgozik ingyen és rendkívül hangulatember

SÁMÁN
Rendkívül jól ismeri a Zónát, rengeteg információt szerezhetsz tőle. Állítólag minden sérülésből ki tud gyógyítani nagyon rövid idő alatt. Gyógynövények, kövek, fák kérgei, snork maradványok, emberi maradványok, minden érdekli ami élt és mozgott, azt állítja hogy ezekből kotyvasztja főzeteit, krémjeit, gyógyszereit. Szórakoztató karakter, néha a stalkerek szeretnek mellécsapódni. Természetesen nem gyógyít ingyen, de kisebb-nagyobb küldetésekre tőle is lehet számítani.

TUDÓSOK
Folyamatos kísérletek folytatnak embereken, gyógyszereket fejlesztenek, azonban legfontosabb kutatások a biológiai mutációk felderítése, megállítása, visszafordítása vagy fokozása. Alapszintű elsősegélyben tudnak részesíteni, természetesen pénzért, de jobban szeretnek olyan üzletek kötni amelyben nagyobb hasznuk van: mutáns állatok, rovarok, emberek begyűjtéséért rengeteg pénzt fizetnek.

GYIGTYARJOV ŐRNAGY
Ex-stalker, Ukrán Nemzetbiztonsági hivatal ügynöke. A hivatal küldi be a Zónába, hogy bizonyos rejtélyes eltűnések után kutasson. Jó kapcsolatot ápol a katonasággal és a szolgálattal is, a stalkereknek kisebb-nagyobb küldetéseket ad. Azonban vigyázni kell vele, rendkívül gyanakvó és bizalmatlan. Kiismerhetetlennek tűnik, ám aki megbízhatóan teljesít nála, azzal nem hálátlan.

PRÓFÉTA SHORIA
A Monolith frakció testi lelki vezetőjének nevezi magát. Vajon mi mindenre képes, hogy megőrizze ,,Szent földje ártatlanságát”?

NITRO
Egy műszaki zseni, igazi fegyvermester. Éjjel-nappal a Zónát járja, nagyon ritkán látni huzamosabb ideig egy helyben. Stalkerek csapódnak mellé, küldetéseket ad ki. Becsületes ember, mindenkivel jó viszonyt ápol, kivéve Kardánnal. Riválisoknak tekintik egymást, ezért ha lehet elkerüli őt, meg Kardán által összerakott vagy javított fegyvereket.

KATONASÁG PARANCSNOKA
Talán az egyik legkorruptabb ember az a Zónában. Hangulatember, ha jó kedve van mázlid van, ha nincsen akkor mindegy mit csinálsz, esetleg rengeteg pénzért cserébe nem vesz el tőled mindent, és nem zár fogdába. Nem sok küldetésre számíthatsz tőle, inkább a pénzedre utazik, mint hogy ő fizessen bármiért is.
Frakciók

STALKER
A stalkerek (más néven ’’Loner-ek’’) külön csoportot alkotnak, egyedül fedezik fel a Zónát. Nem tartoznak más frakciókba és semlegesek a többi felé. Busás pénzkeresési lehetőség miatt jönnek a Zónába. Általában egyedül bolyonganak vagy teljesítik a rájuk bízott feladatokat, azonban néha kisebb csoportokba verődnek.
Dresscode: Felszerelésük kötelező darabja a hátizsák, kapucnis kabát, pulóver. Kerülik a terepmintát, bár vannak kivételek.

MILITARY/KATONASÁG
Sorozott katonák az ukrán hadseregből, a Zóna határait védik. Korlátozott képességekkel bírnak, de az egyik alegységük, a katonai stalkerek, speciális feladatokat is el tudnak látni. Néhányan hajlandók üzletelni a stalkerekkel. Készleteik bizonyos időközönként töltődnek. A kormány küldöttje, Sidorovich bérezi őket.
Dresscode: Orosz katonai minták, és hozzá tartozó mellények. Ha lehet legyen minél inkább oroszosabb, de természetesen nem gond ha más mintákkal bíró felszerelésed van, de akkor az legyen egységes.

DUTY/SZOLGÁLAT
Egy militarizált csoport, akik szigorú fegyelemben, szabályok szerint élnek a Zónában. Elsődleges feladatuk a világ megvédése a fertőzött területektől, továbbá megpróbálják megakadályozni a kereskedelmet a külvilággal. Állítólag minden általuk talált relikviát átadnak a tudósoknak. Gyakran szerveznek rajtaütéseket a Zónában élő mutánsokon. A stalkereknek is hajlandóak segíteni problémáik megoldásában.
A frakció tagjai már régóta ádáz háborút vívnak a Freedommal. A stalkerek csatlakozhatnak hozzájuk.
Dresscode:fekete ruházat, ajánlott a fekete taktikai mellénnyel.

BANDITÁK
Egy rablókból és gyilkosokból álló szervezetlen csoport. Vándorló stalkereket fognak el és fosztanak ki. Szinte minden más frakcióval ellenséges viszonyban vannak. Fegyverarzenáljuk javarészt a szovjet korszakból származó fegyverek és egyéb polgári fegyverekből áll. Készleteik nagyon szűkösek.
Dresscode: Civil ruha, semmilyen mellény ne legyen, helyette szimatszatyor vagy bármi hasonló. Nincs hátizsák, a rabláshoz kötelező a maszk használata /fekete kendő vagy bármi ami elrejti az arcukat!

SCIENTISTS/TUDÓSOK
A Zóna természetét, viselkedését figyelik és kutatják. A stalkerek jó üzleteket tudnak velük kötni, ugyanis örömmel vásárolnak tőlük relikviákat mindenféle külön közvetítő nélkül is. Ha kell biztonságos laborjukon kívül is tevékenykednek, de mindenképpen erős kísérettel körülvéve. Igyekeznek minden frakcióval jó kapcsolatot ápolni....mindenkit és minden ajánlatot meghallgatnak, kivéve, ha magadra haragítottad őket, mert akkor jobb ha vigyázol mivel a segítségük nélkül a Zónalét NAGYON veszélyes tud lenni.
Mobil laborjuk Yantarban található.
Dresscode: A fehér színű orvosi köpenyüket a Zónában szögre akasztják, és helyette a Tiszta Égbolt színeit a kék felsőt és a fekete nadrágot hordják, de így is könnyű felismerni őket.

MONOLITH
A stalkerek egy rejtélyes, ismeretlen frakciója. Egy földön kívülről származó kristály létezésében, a Monolitban (más néven Wish Granter) hisznek. A legtöbb stalker megveti és elmebetegnek tekinti a csoport tagjait, akik minden tőlük telhető módon megpróbálják megakadályozni a bejutást a Zóna központjába, ahol állítólag a Monolit megtalálható, ugyanis attól tartanak, hogy a stalkereknek rossz szándékaik vannak a kristállyal kapcsolatban. Minden más frakcióval ellenségesen viselkednek. Felszerelésüknek köszönhetően jóval többet bírnak mint az emberek.
Dresscode: exoskeleton, sisak, maszk (gázmaszk)

"ZSOLDOS"
Dresscode: katonai ruházat, sisak, maszk (gázmaszk) 2 fegyver
Mentális és fizikai szintfelmérés! (pl.: sárban kúszni, miközben üvöltöznek veled)
A Zsoldosok frakciója egy a Zonában tevékenykedő elit magánhadsereg akiknek a bázisát és konkrét ügyfeleit
a legszigorúbb titoktartás övezi...
A Zsoldosok hidegvérű profik, akik felajánlják katonai szolgálataikat azoknak akik megtudják ezt fizetni. Olyan ex-kommandósok,kiugrott specialista ügynökök, elit testőrcégek volt alkalmazottai, esetleg profi gerillák akik pénzre méghozzá nem kevés pénzre váltották "szakképesítésüket".Tagjaikat szigorúan megválogatják, mind mentálisan mind fizikálisan megterhelik már a felvételi procedúra során is, a feladatok amelyeket ezeken a "szintfelmérőkön" teljesíteni kell sokakat eltántorítanak mert még a tapasztalt profiknak is nehézséget jelentenek. Kitűnő fizikai és mentális kondíciójuknak hála, és azoknak az egyedi képzéseknek amit a Zónán kívüli világ harcterein szereztek a Zsoldosok szinte mindenféle fegyveres ellenállást le tudnak győzni, de legalább is meg tudnak törni, bevetve vagy az óvatos taktikázást, vagy a precíz katonai műveleteket és a drága és minőségi felszerelésüket. Egyetlen hátrányuk a harcban, hogy nem ismerik a Zónát olyan szinten mint a Loner-ek....
Tőlük távol áll a fanatizmus, ők pénzért teszik amit tesznek, és a szerződéseiket mindig betartják hiszen megbízóik a legtöbbször befolyásos és gazdag emberek esetleg vállalatok... A kuncsaftokkal ezért mindig előzékenyek, főleg ha van elég pénzük, hiszen ha elterjed a híre, hogy megbízhatatlanok, akkor ugyan ki alkalmazná őket utána, az egyéb következményekről mér nem is beszélve...
Az viszont hogy a munkát hogyan végzik el az már változó és csoportja ill. embere válogatja - lehet, hogy mindenkit halomra ölnek, és hullahegyeket hagynak maguk után- , de az is, hogy csak 1-2 zavarodott és kábult ellenfél meg egy eltűnt tárgy/artifact mutatja,hogy ott jártak, de nem hal meg senki....

воля
Azok az anarchisták és fenegyerekek, akik azért harcolnak, hogy a Zónában bárki szabadon közlekedhessen. Szerintük nem szabad eltitkolni az emberek elől a Zónával kapcsolatos információkat, és az állam nem tekintheti magáénak az itt talált relikviákat, képződményeket.
Háborúban állnak a Duty-val. A stalkerek csatlakozhatnak hozzájuk. Készleteik szűkösek.
Dresscode: full BW-német-flecktarn-pontterep (ki hogyan ismeri) terepminta.

SNORK/VÉRSZOPÓ/EGYÉB LÉNYEK-SZÖRNYEK
Ezek a lények minden élőlényre rátámadnak, amit csak meglátnak.
Elég, ha megérintenek bárkit, már azzal is súlyos sérüléseket okoznak. Egy-egy találattól nem biztos hogy elfekszenek.
Dresscode: Ha nem tudod, akkor ne ide jelentkezz. (Ha mindenképpen szeretnéd kipróbálni, azt e-mailben jelezd a szervezők felé: stalker.as300@gmail.com)

шутеры
Feladatuk, tevékenységi körük:
- elsődleges feladatuk a Zónában található lények vadászata
- a Lonereknek segítenek
- nem kutatnak céltalanul
- általában a stalker falu körül "ólálkodnak"

(Kérünk mindenkit, hogy ha összeállította felszerelését, ruházatát, e-mailben küldjön egy képet magáról a stalker.as300@gmail.com e-mail címre! Ne a játékon érjen meglepetés hogy nem megfelelő a viseleted!)
ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

- Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: sátor, ponyva, amiből-amivel eszel/iszol, szemeteszsák, megfelelő ruházat (esőre, hidegre, melegre, bakancs!), védőfelszerelések (szemvédelem, arcvédelem stb.).

- A játékhoz a BB-t a szervezők biztosítják (BB BLS 0,20/0,25)! Ha valaki mégis saját BB-ből szeretné kivitelezni a játékot, azt kommunikálja le a szervezőkkel! A Zónában csakis a szervezők által biztosított BB-vel lehet üzletelni, azokat továbbadni. A tracer BB-t is a szervezők biztosítják. Táranként max. 50 db BB-t lehet tárazni, rakaszokba pedig 300 darabot. A kezdő 50 BB saját BB-ből tárazzátok!

- A szervezők által biztosított BB-ből bárhol tárazhattok!

- Lesznek szálláshelyek a stalkereknek amit bérelhetnek 900 RU/nap (őrzött), egyébként saját maguknak kell kialakítaniuk szálláshelyeiket, sátraikban vagy ponyvákkal! A sátor táboroknak külön lesz kijelölt helyük csak a kijelölt helyen lehet sátrat építeni!
Csak a kijelölt helyeken lehet tűzet rakni! Ponyvákat és katonai sátrakat is fogunk használni, de ezek nem jutnak mindenkinek!

Sátrak:
- A sátrakba nem lövünk be nem lövünk ki de késelés mehet!
- Ha s sátorba nem tartózkodik a senki akkor nem mászol be másnak a sátrába, nem turkálsz a dolgai között!
- A sátorba nem rejtünk el játéktechnikai eszközt! pl.: BB, ru, artifakt, stb.
- Maga sátor tábor támadható.
- Minden frakciónak szüksége lehet sátorra!


- Ivóvíz és mosdó használat csak a kijelölt helyeken lesz elérhető! Mindenkinek lesz lehetősége ezeket használni ellenőrzött körülmények közt. A vízzel minden esetben spóroljatok! Amennyiben a vizet 5 literes kannákban kapjátok, azokat sértetlen állapotban mindenképpen juttassátok vissza a szervezőkhöz! Az 5 literes kannákat ne tapossátok össze, ne dobjátok ki, ne hajtogassatok vagy vágjatok belőle tányért, bögrét stb.!

- A pályán áram alatt lehetnek elektromos kábelek, kérünk mindenkit, hogy semmi esetre se piszkálja azokat, konnektorokat, kapcsolókat, más egyéb fogyasztókat!

- Tüzet csak a kijelölt helyeken lehet rakni! Épületben szigorúan TILOS!

- Az épületekben mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen! Mivel az épületek többsége romos, nézz a lábad elé – a lehulló törmelékdarabokban nagyot lehet esni. Kérünk mindenkit hogy fokozott figyelemmel legyen környezetére!

- A pályan található tárgyak: asztalok, székek, ágyak, stb. nem mozgathatóak és semmiképpen nem használható tűzrakáshoz (sajnos volt rá példa)! Kérjük a játéktechnikai eszközöket megfelelően kezeljétek, azokon visszafordíthatatlan folyamat ne indítsatok el, pl. kocsikerék leengedése rendben van, azonban annak kivágása nincs! Bútorokat, fóliákat, felszögelt képeket, ajtólapokat ne vigyetek el!

- A szemetet szelektíven gyűjtjük! 4 felé csoportosítottuk a szemétgyűjtést: 1., pet palack és alumínium doboz (energiaitalos doboz), 2., konzervdobozok 3., kommunális hulladék, 4., lemerült elemek, rossz akkumulátorok A konzervdobozokat csak azután dobd ki, hogy azokat kiégetted! Nem szeretnénk hívatlan rágcsálókat, rovarokat, bogarakat befogadni a területekre! (Tűzrakás csak a kijelölt helyen, felügyelet mellett!!!) Ezúton is nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szabályait tartsátok be, a szemetet a rendezvény végén a szervezők felé e módon juttassátok el, illetve a kihelyezett szemeteszsákokat e módon töltsétek fel!

- Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehetséges! A csikkeket semmilyen esetben ne dobjátok el!

- A helyszíneken biztosítani fogunk őrzött és zárható helységeket az esetlegesen leadásra kerülő tárgyak/értéktárgyak (pl. pénztárca, kocsikulcs stb.) miatt.

- A talált tárgyakat minden esetben a SZERVEZŐKNEK adjátok le!

- A Szervezők jogot formálnak arra, hogy a jelentkezőket adott esetben elutasítsák, illetve a játék során nem megfelelően viselkedőket kizárják! A kizárt, hazaküldött játékosoknak a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni!

- Szeszes ital és bármilyen kábítószer fogyasztása TILOS!!!

- Szemvédelem nélküli pályán tartózkodó játékos azonnal haza lesz küldve!


Kép
Amit mindenki, MINDENKÉPPEN hozzon magával: sátor, derékalj, hálózsák, polifoam, sátorlap, pokrócok, álöltözet, polár ruházat, váltóruha, bakancs, polár zokni, kesztyű (réteges meleg ruházat, váltás is legyen!!!) és minden egyéb olyan felszerelés amely segítséget nyújt sátorban alvás esetén. Hideg lesz!Pirotechnika:

IED, gránátok 5m belül hatásosak!
- A pirotechnikásunk által bevizsgált FÜSTGRÁNÁT használható épületeken kívül!
- MINDEN MÁS PIROTECHNIKAI ESZKÖZ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS!!!

KÉSELÉS:
- Ha megkéselnek, itt az is gyógyítható!
- KÉSELÉS CSAK GUMIKÉSSEL!!!


Éjszakai játékrész:
Éjszakai játékrész torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel, vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell a zseblámpának!
Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!

FPS:
399fps alatti fegyvereket hozzatok!
A DMR és sniper kategória kivételek!


Fosztogatás

- Rablás/fosztogatás esetén is juthatsz lőszerhez! Azonos kaliber esetén tied lehet a nála lévő lőszer, de csak annyi amennyi a birtokában van!

- A fosztogatók ellen kötelesek feljelentést tenni!

- A fosztogatók és rablók ellen keményen fellépés várható a katonaság részéről. A fogdán 1 órával kezdenek a foglyok. Szabadulásuk után kötelesek minden felszerelésüket leadni a “hivatalba”, majd ezek után 0-val fojtatják a játékot. (Nem biztos, hogy megéri a fosztogatás, nagyot lehet vele bukni!)

- Ha valakire körözést adnak ki, akkor az nem évül el, csak ha visszavonja a feljelentő személy!


FOSZTOGATÁS SZABÁLYAI

Fosztogatás menete:
Felszólítás a megadásra:
a.) Megadom magam, ne lőjetek! (Utána motozás szabálya)
b.) Megpróbál ellenállni, lelövitek, ha sikerül. (Utána motozás szabálya)

Csak a játékban szereplő tárgyak vehetők el!
– Pénz “RU”
– Címkézett tárgyak
– BB ( Ha sajátjával játszik, akkor nem veheted el tőle!)

A kifosztott személyek kötelesek a hatóság felé bejelentést tenni!MOTOZÁS SZABÁLYAI

A motozás a következőképpen történhet:
„Hello! Most meg foglak motozni, kérlek működj együtt!”
a) „Rendben, csak tessék, motozzatok meg!”
a.1) A motozás vége = nincs semmi, „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
a.2) A motozás vége = megtalált tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé.
a.3) A gyanúsított megpróbál elmenekülni, utána szaladunk, megpróbáljuk elfogni. Ha nem áll meg 2 határozott felszólítás, és az ezt követő levegőbe leadott figyelmeztető lövés után sem, akkor lelőjük, majd lejelentjük a HQ-nak, valamint orvosi ellátásban részesítjük (nem kötelező, csak akkor ha parancsba adták)

Amennyiben a motozott személynek kínossá válik az átvizsgálás, azonnal jelezze határozottan, játékon kívül, hogy függesszék fel a motozást és inkább kiad minden rejtegetett holmit!

b) – Ne motozzon engem senki, inkább együtt működöm!
Ez esetben közöljük vele, hogy a motozást megtörténtnek tekintjük, így köteles minden rejtegetett felszerelést/eszközt kiadni, nem menekülhet el és 100%-osan együtt kell működnie.
b.1) Nincs nála semmi. „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
b.2) Kiadott veszélyes tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé
Intim testrészekhez semmit sem rejtünk el és ott nem is keresünk/motozunk!
MEDIK SZABÁLYZAT

- Ha eltalálnak, akkor a találatnak és a vérmérsékletednek megfelelően eljátszod a sérülést. Ha nem jelzed megfelelően a találatot, akkor elképzelhető, hogy tovább lőnek majd, tehát találat után, ha van rá módod, akkor feküdj vagy ülj le!

- Kötszerrel való bekötözés: 1 tekerccsel, a sérülés helyén. Ha tudod, akkor magadat bekötözheted, de ekkor csak stabilizálod a sérülést. Amíg nincs bekötve a sérülésed addig harcképtelen vagy!

- 2x tudod magadat bekötözni, a 3. találat után a teljes felépülésedhez mindenképp kórházi/orvosi/sámáni ellátásra szorulsz, és míg meg nem kapod valamelyiket, addig harcképtelen vagy!

- Ha a sérült játékost 60 percen belül nem látják el, az „kivérzik”! Ekkor kómába eshet, de amíg ez be nem következik bármilyen módon kérhet segítséget!

- A mozgásképtelen sérült játékos marad ott, ahol van. Megvárja, amíg érte mennek, és el nem szállítják őt valamilyen módon. Kivételt képezhetnek különleges időjárási és játéktechnikai esetek. (A játékos biztonsága az első!)

- Nincs emlékezet vesztés addig, amíg az doki/sámán mást nem mond.

- Egy-egy sérülés után ajánlatos mediket, vagy a sámánt felkeresned, mert lehet hogy van számodra egy adag infúziójuk, tablettájuk, krémjük stb. amivel állapotodon azonnal segíteni tudnak.

- Narancs sapkádat hagyd otthon, ez nem az a játék ahol szükséged lesz rá. És nem is szeretnénk narancs sapkába kóborló „halottakkal” találkozni (ez egy LARP rendezvény, itt nem halsz meg amíg egy arra kijelölt személy azt nem mondja. Itt nincs visszaállókra történő mászkálás).

- A késelés gyógyítható, ugyanaz a menete mint a találatnak. (Késelni csak gumikéssel lehet!)

- A részletes találati és sebesülési szabályzatok a medikeknél, és a sámánnál lesznek! Ha valamiben nem vagy biztos, keresd fel valamelyiküket! Amúgy is jól jársz, mert kigyógyítanak az éppen aktuális bajodból.

- A fejlövés karcolásnak számít! Ha valakinek nem lenne egyértelmű, csak azért hogy kerüljük a fejtalálatokat! Senki ne célozzon fejre! Azt is el kell látni, csak gyorsabban gyógyulsz!


A játék lemondásával kapcsolatban

Ezúton szeretnénk megkérni mindenkit, hogy legalább a játék előtt 1 nappal, jelezze a játék fórumán, ha nem tud részt venni a rendezvényen amire felregisztrált! Amennyiben valaki arra sem veszi a fáradtságot, hogy ezt megtegye, a továbbiakban nem kívánjuk a játékainkon való részvételét!
Tisztában vagyunk vele, hogy ez csupán egy hobbi, nem egy kötelező elfoglaltság. Bárkinek bármiféle program közbejöhet a játék idejére. Magyarázatra nincs szükség, csupán csak arra, hogy jelezzétek ha nem tudtok jönni! Mindenféleképpen tisztában legyenek a játékostársak és a szervezők azzal, hogy hány fővel számolhatnak a játékon!
Kérjük mindenki vegye a fáradtságot, és legalább ennyire tartsa tiszteletben a többieket és a szervezők munkásságát!
Megértéseteket köszönjük!

KÉREK MINDENKIT, HOGY + FŐKET NE ÍRJATOK BE, AKI AKAR JÖNNI, REGISZTRÁLJON BE A JÁTÉKRA SAJÁT NICKNÉVVEL! KÜLÖNBEN TÖRLÖM!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 20, 2018 7:09 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Már elég régóta vagyok a Zónában de még mindig tud újat mutatni!
Köszönöm, hogy ott lehettem!
Hamarosan érkeznek a képek!
képek: https://www.facebook.com/Stalkerhu/
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 24, 2007 12:56 am
Hozzászólások: 142
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 18, 2018 5:09 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Megint sikerült keményen végig tolnia mindenkinek. Gratulálok, csak így tovább!
Ui.: a helyes lámpázásról tanfolyamot a maratonon tartok, jelentkezni üzenetben lehet.
_________________
M4 CASV, M249, AK74S, AKS74U, AK-104, MP5K, 1911, G17, M24

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1191
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2018 10:39 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
De hol van Dééééééémoooon?
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. feb. 22, 2012 7:37 pm
Hozzászólások: 81
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 16, 2018 8:57 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok,
A Tudósok köszönik a játékot mind a szervező csapatnak mind a játékosoknak! Jó volt megtapasztalni , hogy sokan jelentkeztetek a feladatokra és lehetőleg mindig mindenki végre is hajtotta a feladatát. Igazán jó volt látni hogy a meleg ellenére szinte senki nem ücsörgött hanem tette a dolgát és dolgozott a Ru-ért. Remélem sokakkal találkozhatunk majd a Maraton alkalmával is igazán jó kis csapatok verődtek most össze. A Frakcióknak is köszönjük a nyújtott segítségeket mind a kíséretekhez a Reléállomás üzemeltetéséhez illetve az Anomáliák felderítéséhez.

Köszönjük és találkozunk legközelebb.
üdv: Tomasz a radiológus
_________________
"Őrült kell, egy őrült ellen!"
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 10, 2014 8:10 pm
Hozzászólások: 43
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 16, 2018 8:37 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Srácok, lányok. Nem találkozott esetleg vki egy gazdátlan flectarn táskával? Szerintem sikerült elhagynom a játékon a gránátos kistáskám az övemről. 40-es gránátok, műzli, kötszer és revolver tárak voltak benne. Ha vki megtalálta kérem jelezze.

Üdv: Tizedes

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 16, 2013 3:10 am
Hozzászólások: 71
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 15, 2018 10:53 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot ismét nem unatkoztunk :)) Stalkerek
_________________
"Hope is the first step on the road to disappointment"
S.T.A.R.S. Airsoft Team
TM G36C, TM G18C, G&G CM16SRL, WE M&P 9 Compact Force.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd nov. 22, 2011 4:50 pm
Hozzászólások: 51
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 15, 2018 10:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szolgálat köszöni a játékot, kiválóan szórakoztunk! Bár mindössze egy 4 fős tűzcsoportot tudtunk felvonultatni, remélem elég kemény tüskének bizonyultunk bárki számára, aki ránk akart marni. ;-)
_________________
Track 'Em Find 'Em Kill 'Em...!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd jún. 17, 2014 8:44 pm
Hozzászólások: 13
Tartózkodási hely: Nagyvárad
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 15, 2018 5:50 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A "Gulag" Stalkerek jelentik sikeresen hazatértek. A kb. fél zsáknyi Rubelből építünk egy új kazánt a vodka főzéshez.
Köszönjük a játékot, egy élmény volt!

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. jan. 04, 2010 11:46 am
Hozzászólások: 16
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 15, 2018 2:32 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nagyon szépen köszönöm a játékot.
Jók voltak a küldetések. Remélem lesz még alkalmam részt venni ilyenen:)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 10, 2014 8:10 pm
Hozzászólások: 43
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 15, 2018 2:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A воля nevében köszönjük, hogy megint jól érezhettük megunkat a Zónában, annak megannyi szépségével és kihívásával :)

Tizedes

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1191
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 15, 2018 10:19 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok.
Elnézést kérek a korai kiszállásárt, de noob módon benyaltam egy napszúrást(HOW???) és már nem tudtam visszaállni a játékba pedig adtam neki időt!
Remélem azért kellő meglepetés volt a Vörösből érkező(kvázi szótlan) papok megjelenése....
Amit szerettünk volna azt nagyrészt végrehajtottuk, de volt még ötletünk az esti játék feldobására....

Köszönöm a szervezőknek a hangulatot(és tőlük is elnézést kérek)

Üdv
IOWA
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd jún. 30, 2015 6:36 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 13, 2018 6:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos nyomós családi probléma miatt le kell mondanom a holnapi játékot. Kívánok mindenkinek kellemes zónázást!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. feb. 12, 2018 7:40 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 13, 2018 2:31 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Bocsi de nem tudok részt venni ezen a játékon ... :/ :(

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. feb. 22, 2012 7:37 pm
Hozzászólások: 81
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 13, 2018 2:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem!
Itt a Tudósok!
Még mindíg keressünk egy eltűnt Tiszta Égbolt-os Loner-t!
A neve Igor. Az előző Zónalátogatás alkalmával a feltételezett táborhelyénél egy álltala rögzített különös videót találtunk. de Igor tartoszkodási helye még mindíg ismeretlen. (Feltehetőleg a Vörös zóna) Nagyon fontos , hogy az eseményekről kikérdezhessük. Járjanak nyitott szemmel a Tranzit Zónajárás alkalmával is minden felelhető nyomért jutalomban részesítjük aki ezt eljutattja hozzánk. Továbbá az esemény minden hatását szeretnénk kivizsgálni.
Jelentsenek minden rendelleneséget amit tapasztalnak!
Köszönjük. Tudósok, adás vége.

https://www.youtube.com/watch?v=liME5vf ... e=youtu.be
_________________
"Őrült kell, egy őrült ellen!"
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. feb. 01, 2018 5:00 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 12, 2018 7:15 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv! Sajnos nem tudok részt venni a játékon a hétvégén.
Jó szórakozást minddnkinek.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. márc. 31, 2018 9:38 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 11, 2018 11:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Elnézést mindenkitől, sanjnos nem fogok tudni résztvenni a játékon a hétvégen, a jelemtkezést már töröltem. Mindenkinek jó szórakozást!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd nov. 22, 2016 2:34 pm
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 11, 2018 8:00 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A promo filmes megosztásért hogy lehet majd beváltani az 500 rubelt?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 05, 2018 5:22 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 11, 2018 9:31 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos betegseg miatt le kell mondjam a jatekot. :cry:
Elnezest es jo jatekot.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. júl. 06, 2015 9:56 pm
Hozzászólások: 13
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 10, 2018 9:47 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv.
Sajnos úgy alakult h nem tudok menni szombaton :( Már töröltem a regisztrációmat.
Szép napot és jó szórakozást.
Kaplar
_________________
Teljesen mindegy honnan jöttél, oda is mész vissza...

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd feb. 17, 2009 11:04 am
Hozzászólások: 18
Tartózkodási hely: Mindíg ahol kell!
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 10, 2018 6:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos nem tudok a játékra menni, köszi a lehetőséget!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 09, 2018 5:48 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük mindazoknak, akik időt, energiát és pénzt áldoztak azért, hogy elkészülhessen a film!
Kép

Ez még nem az, de segít ráhangolódni.
A filmet a linkre kattintva nézzék!
https://www.youtube.com/watch?v=qIvCTj1hmWg
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 04, 2018 5:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv Zóna látogatók!
Lenne egy fontos kérdésünk:
Mik a legfontosabb szabályok egy Stalker számára, hogy túlélje a Zónát?
Ide írjátok!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. márc. 30, 2018 6:31 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Keresek olyan Stalkereket akik biztosan nem jönnek a Maratonra!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. márc. 28, 2018 9:50 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Mawtank írta:
Kobzos írta:
Figyelem!
Akinek van használaton kívüli okos telefonja és esetleg megválna tőle hozza magával az eszközét, ha nem akar tőle megválni akkor is hozhatja!


Akad valami a szekrényemben még a hőskorból. Személyes célokra kell Sidorovich Úr?
Csak azért kérdem, mert nagyon a szívemhez nőtt a jószág, de van az a mennyiségű rubel amiért a zónában hagyom :D


Találjon ki valami jó árat amit biztosan kifizet magának Sidorovich Úr!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd aug. 08, 2017 8:53 pm
Hozzászólások: 4
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd márc. 27, 2018 8:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kobzos írta:
Figyelem!
Akinek van használaton kívüli okos telefonja és esetleg megválna tőle hozza magával az eszközét, ha nem akar tőle megválni akkor is hozhatja!


Akad valami a szekrényemben még a hőskorból. Személyes célokra kell Sidorovich Úr?
Csak azért kérdem, mert nagyon a szívemhez nőtt a jószág, de van az a mennyiségű rubel amiért a zónában hagyom :D

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 26, 2018 5:15 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem!
Akinek van használaton kívüli okos telefonja és esetleg megválna tőle hozza magával az eszközét, ha nem akar tőle megválni akkor is hozhatja!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jún. 27, 2008 7:09 am
Hozzászólások: 613
Tartózkodási hely: Debrecen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 26, 2018 1:05 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos mindig nehezen tudok lejutni játékra, ahogy erre is szeretnék lejutni viszont addig nem merek jelentkezni, míg nincs fuvarom.

Ezért készítettem egy Facebook-os csoportot, ahol a kelet-magyarországi játékosok tudnak fuvart ajánlani, vagy keresni. Így hátha többen le tudunk jutni többek között erre a játékra is.

Ezt a játékot már fel is dobtam...

Regeljetek, ha van üres helyetek, vagy ha fuvart kerestek.

https://www.facebook.com/groups/189219078362198/

Bugyi / Nyikolaj
_________________
Animál AirszoftValkür SpeziálAdjusztable ingameszkílkazettásLárp

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1191
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. márc. 08, 2018 5:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Áldás Gyermekeim!

Katonaként érkeztünk a Zónába (HOTEL egység)
Küldetésünk az agyperzselő blokkolásának vagy kikapcsolásának segítése együttműködve a tudósokkal.... de nem ez most a fontos nem ezért vagyunk, itt nem azért imádkozunk az Égiekhez. Kértétek osszam meg veletek hogy lettem.. lettünk próféta, prófétái az igazságnak!
Küldetésünk a Vörös Zónába szólt, mint midig felkészülten vágtunk bele..(Szidorovics sose küldene minket a vesztünkbe)
Az út felénél hallottam először azt a halk suttogást ami végül ide vezetett hogy most nektek prédikálok...
Azt hittem csak a kialvatlanság (vagy a másnaposság)miatt vagyok érzékenyebb a Zónára... sokszor játszott már velünk, de amennyire lehet a kiképzésünk ezekre felkészített...
De nem aznap... nem hagyott, folyton szólongatott.. egyre egyre hangosabban súgta , hogy "meg kell találnod, meg KELL találnod"..... már a menetelés is nehézzé vált folyton a sűrű felé hozott a ZÓNA(pedig az útról letérni életveszélyes... Hátra néztem és akkor látom hogy a HOTEL majd minden tagja hasonló gondokkal küzd... mindenki a fülét piszkálta.. és valahogy mindenki picit balra dőlt már...
Aztán eljött az a pillanat amikor már nem voltunk urai saját elménknek , testünknek! Egyszerre kezdtünk befelé futni a sűrűbe... az irányt már a Zóna mutatta.. pár pillanatig még halottam a rádióban "mi a faszt csinálnak ezek... megőrültek?... HOTEL térjen vissza az útra..... PARANCS...."
Futottunk mert futni kellett többé már csak egy parancs létezett...."befelé" nem tudom meddig futottunk.. de végül egy tisztásra értünk... közepén egy fényes gömb ragyogta be az éjszakát..... egyszerre értük el... egyszerre léptünk be....
Nem tudom mennyi időt töltöttünk "bent" de Új életem első emléke hogy a tisztáson fekszem , körülöttem a társaim! A fényes gömb eltűnt... viszont három ereklye lebegett felettünk... félelem helyett viszont pontosan tudtam ezek a mieink.. tudtam az igazságot... és tudtam a feladatunkat....
Hogy jutottunk ki az erdőből, miért nem támadtak meg minket a ZÓNA lényei? A Szent ereklyék és a HIT gyermekeim... Kiutat mutattak és megvédtek minket....
Ennyit a múltról... kezdjük is mai prédikációnkat melynek témája: Miért hagytak itt minket az ÉGIEK és mikor térnek vissza!.....
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. márc. 04, 2018 8:46 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A játék már pénteken elkezdődik a képzéssel azoknak akik még nem voltak a Zónában ezért célszerű a pénteki érkezés! Azok akik készülnek a maratonra de még nem voltak a Zónában, azoknak erősen ajánlott a pénteki érkezés!
Olyan tudást kaphatnak saját maguk felkészültségéről, amit csak több napos Zónában eltöltött idő adhat!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: szomb. márc. 03, 2018 2:12 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A STALKER premier vetítés:
A filmet a linkre kattintva nézzék!
https://www.youtube.com/watch?v=qIvCTj1hmWg
Az első 100 megosztás, 500 RU-t fizet Sido
Kép
https://www.facebook.com/Stalkerhu/phot ... =3&theater[/quote]
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. márc. 02, 2018 11:13 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Lory-sr írta:
Kobzos írta:
Lory-sr írta:
Azt szeretném kérdezni hogy ezen a játékon nem lesz Bandita oldal?


Már van is!

Köszönöm!
Hogyan tudnék komunikálni Sidorovich elvtársal? Messenger,e-mail?


stalker.as300@gmail.com
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd jún. 17, 2014 8:44 pm
Hozzászólások: 13
Tartózkodási hely: Nagyvárad
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. márc. 02, 2018 11:09 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kobzos írta:
Lory-sr írta:
Azt szeretném kérdezni hogy ezen a játékon nem lesz Bandita oldal?


Már van is!

Köszönöm!
Hogyan tudnék komunikálni Sidorovich elvtársal? Messenger,e-mail?

Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2111
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. márc. 02, 2018 10:57 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Lory-sr írta:
Azt szeretném kérdezni hogy ezen a játékon nem lesz Bandita oldal?


Már van is!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd jún. 17, 2014 8:44 pm
Hozzászólások: 13
Tartózkodási hely: Nagyvárad
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. márc. 02, 2018 10:30 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Azt szeretném kérdezni hogy ezen a játékon nem lesz Bandita oldal?

Vissza a tetejére
  Profil  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- BANDITÁK - 0 fő (Max 10 fő) -= LEZÁRVA! =-
DUTY - 5 fő (Max 20 fő)
Deejosy (Expendables) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock19 - 0 FPS
Rugó (Expendables) , Fegyver: Ak74 - 370 FPS , Springfield 1911 A1 .45 ACP - 340 FPS
S.T.A.L.K.E.R (EASE) , Fegyver: P90 - 370 FPS , Vz61scorpion - 250 FPS
Tömbös , Fegyver: Nincs megadva
Tzimisce (Expendables) , Fegyver: AK74 SU - 370 FPS , Colt 1911 - 328 FPS
Egyéb karakterek - 7 fő (Max 15 fő)
atitroll (Fly Technikus) , Fegyver: Nincs megadva
Bara (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva , Doktornő vételen!
Eve (AS300 EASE) , Fegyver: AKS- 74U - 0 FPS , USP - 0 FPS
Kobzos (AS300 EASE) , Fegyver: semmi - 0 FPS
Nilsapu (80th Nemesis) , Fegyver: ész - 0 FPS , kapcsolatok - 0 FPS
Pöcök (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Sledgehammer1 (Omega Battalion) , Fegyver: AKS-47U - 380 FPS , G23 - 280 FPS
Fegyverműhely - 2 fő (Max 3 fő)
Gomba1 (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
nyika (Fegyvermester) , Fegyver: Vodka - 999 FPS , Még több vodka - 999 FPS
Kanada - 0 fő (Max 1 fő)
Mindenképp megyek - 8 fő (Max 50 fő)
Atos88 (ASM) , Fegyver: Boyi M4 AEG - 380 FPS , Tokyo Marui Glock 18C AEP - 230 FPS
Gabiks (ASM) , Fegyver: Szivar - 0 FPS
IOWA (H.N.D.) , Fegyver: VSS - 370 FPS , HIT és FANATIZMUS - 999 FPS , Небесное царство
Pajor (VBE) , Fegyver: G36k - 360 FPS , shotgun - 350 FPS
Power , Fegyver: Luger p08 - 350 FPS
Tiltottcs , Fegyver: Bw1911R2 - 358 FPS
Toma74 (H.N.D) , Fegyver: AK - 390 FPS , M4 - 330 FPS
Varsányi Brigi , Fegyver: Cxp ape - 370 FPS , Hicapa baby - 0 FPS
STALKER - 51 fő (Max 50 fő)
a mumus (AS300 EASE) , Fegyver: m4 - 340 FPS
aaron.k , Fegyver: AK74 - 430 FPS , Glock 17 - 300 FPS
Alfonz (OHP) , Fegyver: SSG24 - 520 FPS , Glock 18c - 310 FPS
Bankos (S.T.A.R.S.) , Fegyver: M4 SA-A03 - 390 FPS , We xdm 3.8 compact - 300 FPS
bebe , Fegyver: ak - 0 FPS , a hideg - 0 FPS
Boven (OHP) , Fegyver: Nincs megadva
BULLDOZER (TINTÀSOK) , Fegyver: M4 - 350 FPS , 1911 colt - 300 FPS
Burn (S.O.D.) , Fegyver: AKS-74U - 375 FPS , Beretta M9A1 - 320 FPS
Camambert (MARS) , Fegyver: m4 - 350 FPS
CariuS , Fegyver: Akarat erő - 999 FPS , RU - 666 FPS
Cosmin (Shrapnel Squad) , Fegyver: G36/Shotgun - 360 FPS , Acp - 300 FPS
danylov , Fegyver: APS M4A1 replika - 385 FPS , KJW CZ P-09 - 320 FPS
DeathDealer (Shadow Soildier) , Fegyver: AK 74N- Tactical - 400 FPS , Kp 06 "Brutality" - 380 FPS
dilasda (swift) , Fegyver: m4 - 330 FPS
DrGoreny (OHP) , Fegyver: AK-47 - 350 FPS , Nincs - 0 FPS , Görény
Fannesz. (Shadow Soldier) , Fegyver: AK-47 Beta - 380 FPS , Beretta - 320 FPS
Hawi (AIRSOC) , Fegyver: AKSU - 340 FPS
I_M_P (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Jézi (AS300 EASE) , Fegyver: Ak74u - 380 FPS , Glock17 - 230 FPS
josee (S.O.D.) , Fegyver: SVU - 385 FPS
Judith (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
kismoo (S.T.A.R.S.) , Fegyver: ics cxp-ape - 377 FPS , ics blee - 350 FPS
kovaxk (MARS) , Fegyver: G36K - 370 FPS , M9A1 Beretta - 320 FPS
Krinya (AIRSOC) , Fegyver: ak105tactical - 0 FPS
Léna (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Linden , Fegyver: G36C - 399 FPS , M56A - 280 FPS
Lory-sr (Shrapnel Squad) , Fegyver: Masada/Shotgun - 360 FPS , Ics Ble/Gumikés - 300 FPS
Mawtank (Shadow Soldier) , Fegyver: Törpe Dragu - 390 FPS , Baby HiCapa - 320 FPS
mezei1998 (Highlanders) , Fegyver: SAS-12 - 250 FPS , Mk I. - 380 FPS
N!zsy (Incognito) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Glock 27 - 300 FPS
Ocsike (TINTÁSOK) , Fegyver: M4A1 - 385 FPS , Colt 1911 - 350 FPS
Oliver (AIRSOC) , Fegyver: AK74SU/HK416 - 350 FPS , colt 1911 - 300 FPS
Öcsi , Fegyver: Nincs megadva
Qnyo , Fegyver: ak - 0 FPS , a hideg - 0 FPS
raketaember (AIRSOC) , Fegyver: AKS-74 - 360 FPS , Glock-17 - 0 FPS
Rensoft (Shadow soldier) , Fegyver: A&K S24 - 600 FPS , Glock 17 - 320 FPS
robynhood2 (OHP) , Fegyver: Nincs megadva
rokker5.1 , Fegyver: Istenfaxa - 999 FPS , Soti - 333 FPS
Sheila (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Sikolyka1 (Shadow soldiers) , Fegyver: MP 5 - 350 FPS , Colt.M1911 A1 CO - 340 FPS
St.Monick (QuietOp) , Fegyver: Kalash AKS74U - 370 FPS , Barack titkos elixire - 999 FPS
StalkerR (C.К. "Звезда" В) , Fegyver: AMKS - 360 FPS , AKS74U - 360 FPS
TheMark , Fegyver: sig 552 - 360 FPS , M56B - 280 FPS
Tunguska , Fegyver: Aks-74 - 360 FPS , GP-25 - 999 FPS , Aknász...
TyveR (Incognito) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Hi-capa - 320 FPS
Vadasz12325 , Fegyver: AK 105 - 380 FPS , Sig p226 - 260 FPS
Vili (Shrapnel Squad) , Fegyver: M4/Shotgun - 350 FPS , Glock23/ Gumikes - 300 FPS
WazheadBoci__ (S.T.A.R.S.) , Fegyver: shotgun - 300 FPS , G18C - 310 FPS
Wilde , Fegyver: M14 - 340 FPS
zagyva (AS300 EASE) , Fegyver: AKs 74M - 360 FPS , Glock 18 - 300 FPS
zsoldmaci (S.T.A.R.S.) , Fegyver: DB Scar - 378 FPS , TM Strike Warrior - 330 FPS
stalker váró - 16 fő (Max 15 fő)
Arina , Fegyver: Nincs megadva
B.Blanka , Fegyver: Mp5 - 350 FPS , Nincs - 0 FPS
berci500 , Fegyver: Nincs megadva
besenyeirp (TINTÁSOK) , Fegyver: AK74 - 394 FPS , KP-13 - 300 FPS
bugyi (G.E.A.R.) , Fegyver: M24 - 530 FPS , M4 - 300 FPS
Csucsi21 , Fegyver: Nincs megadva
Dittaa (TiNTÁSOK) , Fegyver: Cyma AK 47 - 385 FPS , USP - 360 FPS
Lutyo24 , Fegyver: Aks74U - 350 FPS
Mdavid2 , Fegyver: Nincs megadva
noel823 , Fegyver: Nincs megadva
srakkmc , Fegyver: Scar H - 280 FPS , Luger p08 - 270 FPS
tanktrap97 , Fegyver: G36 c - 380 FPS
Will (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
zack78 (S.o.d) , Fegyver: Ak74 - 390 FPS
zoli989 (DH) , Fegyver: Mp5 A4 - 330 FPS , Glock kp03 - 0 FPS
zsoyey , Fegyver: Nincs megadva
военные/katonaság - 9 fő (Max 30 fő)
artemodys02 (AS300 EASE) , Fegyver: AK - 0 FPS
Dombi (BFOR) , Fegyver: L85 - 380 FPS
Frici , Fegyver: Susu - 350 FPS , G17 - 280 FPS
Kisvakond , Fegyver: L1A1 - 360 FPS , Tm USP - 260 FPS
Malu , Fegyver: AK74SU - 370 FPS , P99 - 280 FPS
Nemcsák (BFOR) , Fegyver: M249 - 0 FPS , GR15 Raider - 0 FPS
PalkoHUN , Fegyver: AK74 - 390 FPS , Glock - 250 FPS , szeretem a sajtot (a trapistát nem)
Peti056 , Fegyver: P90 - 390 FPS , Colt - 220 FPS
rychard93 , Fegyver: ak su - 350 FPS , g17 - 350 FPS
воля - 16 fő (Max 20 fő)
a_dzsoni , Fegyver: AK63D - 490 FPS
Aeren (Putri) , Fegyver: SCAR - 390 FPS
ArgentFlameMaster (Putri) , Fegyver: Scar-L - 360 FPS , Baretta m92 - 220 FPS
Drakon (Praetorians) , Fegyver: ASR116 - 380 FPS , Beretta C60 Cougar - 280 FPS
Etheus (Praetorians) , Fegyver: AK 74 - 360 FPS , 357 magnum - 270 FPS
GecAAA (Putri) , Fegyver: G36c - 380 FPS , Beretta - 300 FPS
Kuroi sama (Random Brothers) , Fegyver: H&K G36 - 365 FPS , MK 23 Socom - 320 FPS , Fuvart adnok innen: Székesfehérvár, 1 fő
Ledesgyerek (Praetorians) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Röfi - 0 FPS
Nehit (Praetorians) , Fegyver: Sl8 - 450 FPS , Glock - 200 FPS , Csak a Puffin adhat életerőt
S.Gustaffson (Praetorians) , Fegyver: Kalasnikov - 350 FPS , Pistol - 200 FPS
Spider6117 (Praetorians) , Fegyver: Phantom Extremis MK 2 - 380 FPS , Colt 1911 - 300 FPS
Szed (Praetorians) , Fegyver: Aps ASR114 - 380 FPS , Kjw glock - 0 FPS
szkufi , Fegyver: AK-63D - 390 FPS
Tadeus (Putri) , Fegyver: G36 - 0 FPS , MK1 - 0 FPS
teglasi (Putri) , Fegyver: akm - 360 FPS , hi-capa 4.3 - 300 FPS
Tróger (Praetorians) , Fegyver: ak74 - 350 FPS , Glock - 210 FPS
шутеры - 5 fő (Max 5 fő)
gaborian (AMMO DOMINI) , Fegyver: PX4 - 300 FPS , AK - 360 FPS
Madár , Fegyver: VSS - 365 FPS , AK74SU - 325 FPS
Spangli (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
SZÜRKESAKÁL (EASE) , Fegyver: AKC74N - 380 FPS , Glock18C - 230 FPS
tamas0126 , Fegyver: AK - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 35 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Rowen, Vity0 valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség