SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: hétf. feb. 19, 2018 6:48 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 42 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző PM
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. dec. 15, 2017 5:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 Nyereményjáték

NYERJ 50%-os belépő kedvezményt a következő K.I.N.G. SE játékra!
Hogyan nyerheted meg? Regisztrálj az ELSŐ 20 megnyitott helyre a modulban ÉS gyere el a rendezvényre!

Szabályok:

 • A szervező a játék kiírásakor megnyit a regisztrációs modulban 20 helyet egy általa választott oldalnál
 • Aki 2018. január 15-ig a 20 db „nyerő” helyek valamelyikére regisztrál és meg is jelenik a játékon, az a KÖVETKEZŐ K.I.N.G. SE játékra 50%-os belépő kedvezményt nyer
 • Amennyiben január 15 előtt feltelik a 20 „nyerő” hely akkor a szervező a regisztráltakat „zöldnek” jelöli és megnyitja a további oldalakat
 • Ha a megjelölt „nyerő” játékos úgy dönt, hogy mégsem jön el vagy átregisztrál egy másik oldalra, nyereménye érvényét veszti és helyére más játékos nem léphet
 • Nyereményed átvételét a regisztrációnál jelezd. Nyereményed a KÖVETKEZŐ K.I.N.G. SE játékon válthatod csak be!
 • Amennyiben rendelkezel a nyereményt igazoló érvényes bonnal, akkor azt a regisztrációnál add le


Külföldiek és külföldi rendszámos autók

A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél!

Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényeken, akiknek minden adatát leadtuk a terület tulajdonosának (Magyar Honvédség) egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az info@kingse.hu címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Ha magyar állampolgár vagy, de külföldi rendszámos gépkocsival érkeznél, csak a rendszámot kell elküldened!!


Figyelem!

 • A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
 • Elismered továbbá, hogy az 'Pakol 1988' airsoft játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszert elolvastad, felfogtad és alkalmazni is fogod.
 • A játék során a K.I.N.G. SE tagjai, mint bizalmik ügyelnek a játékkiírásban foglalt szabályok betartására. A pályán terminátorkodásnak, viccből egymásra lövöldözésnek, "ugyselőszelidág he-he"-részésnek, vitának, hangos szónak helye nincs! A játék menetét és hangulatát rontó résztvevők figyelmeztetésben részesülnek!
 • A pályán BIO BB használata kötelező kivéve sniper és DMR! Ezt a parkolóban és a játék közben ellenőrizzük!
 • TILOS mindenféle, törvény által tiltott önkényuralmi jelkép használata!
 • A kapun történő belépéskor ne viselj a bakancs, sapka, zubbony, nadrág, kabát katonai felszereléseken felül bármilyen egyéb kiegészítőt (mellényt, sisakot, pisztolyt ésatöbbi), különben nem engedünk be.
 • A beléptetésnél mindenki köteles aláírni egy Saját Felelősségi Nyilatkozatot, amelynek szövegét ITT találjátok.
 • A parkolóba megérkezve első dolga legyen mindenkinek a szemüveg felvétele! A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
 • Az emeletes épületek esetében csak az első emelet játszik, felette nincs játék! A tetőre kimászni tilos és veszélyes!
 • Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
 • Kronó után tárat kivesz, fegyver bebiztosít. Tárat csak az eligazítás után lehet ismét fegyverbe helyezni.
 • A kronózáshoz mindenki egy darab ÜRES tárral a KEZÉBEN, belőtt hop-up-pal jelenjen meg!
 • A MASZ 2015 FPS határait szigorúan betartatjuk. Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es puskát. xCortech 3200-as kronóval mérünk.
 • A pályán a medic-elésen és "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
 • A rendezvény előtt és alatt alkoholt, varázsgombát, sámán-kencéket fogyasztani szigorúan TILOS!
 • 16-18 éves kor között kötelező a szülő vagy gondviselő által aláírt szülő nyilatokzatot hoznod és bemutatnod! Aki csal, azt örökre kitiltjuk!
 • Arra kérünk, hogy ne jelentkezz, ha nem jössz el, vagy a játék előtt két nappal találod ki, hogy dolgoznod kell illetve lebetegedtél! Köszönjük a megértést!
 • A játékra azt engedjük be, aki regisztrált ez esemény napja előtt 24 órával. Nincsenek plusz fők, mindenkinek kötelező regisztrálnia
 • A játék bármilyen időjárási körülmények között megrendezésre kerül. Mit ott leszünk!Sztori


Feltöltés alatt...

1988-89, Afganisztán

"1988. április 15-én zajlott Genfben az Afganisztán konferencia, amelyen a Szovjetunió, az Amerikai Egyesült Államok, Afganisztán és Pakisztán küldöttsége vett részt. A szerződést az ENSZ által közvetített hatéves tárgyalás előzte meg. A szerződés szerint 1989. február 15-ig valamennyi szovjet egységet ki kell vonni az országból. A szerződés teljesítése szovjet részről 1988. május 15-én kezdődött. A szovjet kivonulással egyidőben a mudzsheddin jelentős offenzívákba kezdett a már kiürített területeken. A kivonulás első szakasza 1988. augusztus 15-ig folyt le Kandahár–Herát irányban. A második szakasz 1988. novembertől 1989. február 15-ig tartott Dzsalalabadtól Kabulon át a határig. A légierő folyamatos légicsapásokkal biztosította a csapatmozgásokat." - WikiPedia
A terület általános térképe

KépOldalak, feladatok, dresscode

Kép

A Szovjetunió reguláris és különleges alakulatai.

Feladataik: az USSR bázis védelme, a konvojok lehetséges útvonalainak megtisztítása, ellenőrzése, a konvojok védelme, a falvak ellenőrzés alatt tartása és természetesen a mujahedinek levadászása.
Létszámuk: az összlétszám 60%-a.
Dresscode: a szovjet-afgán háború során viselt katonai ruházat, vagy bármely airsoftos körökben orosznak mondott, modern ruházat ill. a volt szovjet tagköztársaságok és a volt Varsói Szerződés tagállamainak egyszínű vagy terepmintás gyakorlói. A Multicam, ATACS nem jó annak ellenére sem, hogy hordják az orosz különleges alakulatok.
2018.01.25: továbbá szabályos minták még (alsó-felső egységesen!): magyar boci, rábaterep, francia CCE, szlovák woodland, horvát boci, angol erdei DPM, flecktarn. További bővítés nem lesz!
Fejfedők: sisak, boonie, patrol cap, fejre simuló kendő.
Tiltott fejfedők: shemagh, pakol.
Tiltott ruházat: civil.
Visszaállás: A térképen jelölt visszállókon

Tárazás: Az USSR bázison és a MATORSKA légibázison, illetve az USSR kontroll alatt tartott falvakban


Kép

Afganisztán lakóiból és külföldről érkezett maoistákból álló, vegyesen képzett és felszerelt erők. Mesterei a hit&run taktikának és rendkívül jól alkalmazkodnak az afganisztáni terepviszonyokhoz. Ruházatuk miatt szinte lehetetlen megkülönböztetni őket Afganisztán hétköznapi lakosaitól.

Feladataik: az USSR bázis ls konvojok támadása, a falvak ellenőrzés alatt tartása, minél nagyobb káosz teremtése
Létszámuk: az összlétszám 40%-a.
Dresscode: mindenki látott már mujahedinekről és tálibokról fotókat, ha nem, akkor Google képkereső. Tehát ők azok, akik abból főznek, amijük van. Pakolban, turbánban vagy csupasz fejjel, kaftánban, chest-rigben vagy csak egy mellényben, szegecselt bőrtáskával az oldalukon róják a vidéket. Maximum terepszínű nadrágot viselnek. Ha nagy ritkán OD vagy woodland télikabátot hordanak, akkor civil nadrágot, kaftánt és afgán fejfedőt választanak mellé.
Arra kérünk mindenkit, hogy járjon utána a mujahedin ruházatának, hogy ez az oldal is legyen annyira hangulatos, mint az USSR.
Tiltott fejfedők: sisak, boonie, patrol cap, fejre simuló orosz kendő
Tiltott ruházat: teljes katonai ruházat
Visszaállás: 100 méteres módszer. 100 métert visszagyalogol a raj abba az irányba, ahonnan jött. Ott megáll és 10 percig vár
Tárazás: A visszaálláskor ill. a saját kontroll alatt tartott falvakban


Általános játékszabályok

Járműszabály

 • Az autókon nem utazhat senki, kivéve a konvoj védelméért felelős szovjet parancsnok/rádiós. Ez egy gyaloglós játék mindkét oldal számára egyformán.
 • A konvoj csak gyalogos kísérettel mozoghat
 • A konvoj fontos hadianyagokat szállít. Ezek a mujahedinek által rabolhatóak. A rablást mindig jelezni kell a parancsnoknak. (A játékkkelékeket NE HAGYD/DUGD EL!)
 • A járművek nem rabolhatóak
 • A járművek minden esetben az USSR bázisról indulnak. Aktuális útvonaluk csak az USSR számára ismert
 • A játékon kívüli jármű találatjelzővel visszatér a USSR bázisra
 • A jármű kilőhető! Mozgásképtelenné csak 40mm-es gránátvetővel a szélvédőre vagy a kasztnira leadott lövéssel lehet. Ezt úgy igyekezzünk kivitelezni, hogy a sofőr ezt egyértelműen észlelje. Az észlelhetőség érdekében a gránátvetős soha ne veszélyeztesse saját testi épségét (nem ugrik a mozgó jármű elé). Ha a sofőr nem észlelte a találatot, akkor a gránátvetős nem is találta el a járművet ("találat az, amelyet a célpont bevall")
 • A jármű "kilőhető" még a szervezők által adott kézigránát imitációkkal is! A robbanó gránát 5 méteres körzetében lévő jármű vagy járművek(!) és a játékosok is halottak és visszaállnak. Minden raj, akinek ilyen formában elhalálozik egy tagja, VISSZAÁLL!
 • A járművek páncélozottak, a fentiektől eltérő, egyéb módon nem kilőhetőek és megállíthatóak
 • A jármű megsemmisülésével együtt a szállított hadianyag is megsemmisül!
 • A járművek a konvoj menetek idején elszakadhatnak egymástól (pl. az egyiket kilövik/felrobbantják)
 • A konvoj/"élő" jármű mozgását a konvoj parancsnoka koordinálja, de amennyiben a kísérők biztonságos játéka nem garantált, a sofőr (szervező) is megállíthatja azt
 • A jármű vezetői a terepviszonyoknak megfelelő, lehető legkisebb sebességgel haladnak. Gyorsítási parancs számukra nem adható ki.
 • JÓL JEGYEZD MEG! Nem te vagy Rambó, nincs örökélet, nincs LOAD GAME! Vagy viselkedsz a járművek környékén, vagy soha többé nem engedünk a közelükbe sem!

Medic szabályok

 • Visszaállási idő: fix 10 perc, órával mérve
 • Visszaállás helye: lásd az oldalaknál
 • Egy emberre KETTŐ darab medic szalag köthető fel. Harmadik találatnál az EGÉSZ RAJ VISSZAÁLL!
 • A találatot kapott játékos köteles feltartott karral, többszöri hangos, TALÁLAT! vagy HIT! kiáltással jelezni a sérült státuszát majd a lehető leghamarabb a fejére tenni a narancs sapkát vagy kendőt
 • A narancs sapka/kendő folyamatosan legyen fent a sérült, visszaálló játékosokon/rajokon egészen a visszaállási idő végig
 • Gyógyítás: Csak medic gyógyít. 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet. Medic-et csak medic gyógyíthat.
 • Széjbarágó: Sebesülttel futni tilos! Sem a medic, sem a sebesültet kivonó játékostárs NEM FUTHAT közösen a sebesülttel, mert A SEBESÜLT NEM TUD FUTNI!
 • Sebesült késelésnél és dobatásnál a raj még maximum 10 percig játszhat, a késelt/dobatott ember némán követi őket. A 10 perc leteltével az EGÉSZ RAJ visszaáll!
 • Késelés CSAK gumikéssel, ötszöri, egymás utáni érintéssel lehetséges!
 • Kivérzési idő: 10 perc. A végén az EGÉSZ RAJ VISSZAÁLL!
 • "Halott ember nem beszél!"

Fegyverek, tárak, BB, csipogók

 • A "Pakol 1988" épületharcot mellékesen tartalmazó játék, tehát beltérben és az épület 10m sugarú körzetében maximum 1.5 Joule (400 fps) és KIZÁRÓLAG egyes lövés engedélyezett! Sorozatlövés csak a 10m zónán kívül, épületre- vagy abból kifelé tüzelve adható le.
 • Ami A MASZ 2015-ben nem sniper, DMR vagy géppuska, az nálunk sem az
 • A kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra!
 • Sniper-nek és DMR-nek kötelező az oldalfegyver viselése
 • Egy rajban maximum 1 támogató, 1 DMR VAGY 1 mesterlövész fegyver lehet, mindenki más max. 400 FPS-es puskával játszik
 • Tárazás helye: lásd az oldalaknál!
 • Sniper-spotter párosok a dresscode figyelembevételével jöhetnek.
 • A játékon csak mid vagy alacsonyabb kapacitású tárak játszanak. Tehát semmi ami tekerős, még akkor sem, ha kiszámolod bele a BB-ket egyesével
 • A játék során csak BIO BB használható, kivéve sniper és DMR, 0,28g-s BB felett!
 • A damilós, csipogós botló játszik. Elműködése esetén 3 méteres körben mindenkit medicelni kell.
 • Szervezőnek bemutatott, gyári füst mehet
 • Semmilyen BB-t nem szóró hanggránát és pirotechnikai nem játszik
 • BB-szoró gránát játszik

Rádiózás

 • Minden rajban kötelező legalább egy komolyabb minőségű / teljesítményű rádió. amely nem merül le 1 órán belül
 • A rádiócsatornákat csak szabályos rádióforgalmazásra használd!
 • Balesetet, a játékmenetet akadályózó, kirívó szabálytalanságot jelentsd az oldalad parancsnokának!
 • USSR: 3
 • Mujahedin: 6Kötelező és ajánlott felszerelések, juttatások

Kötelező

 • BIO BB, kivéve sniper és DMR puskák, 0,28g súlyú lövedék felett!
 • Max. mid-cap tárak (nem, nem lehet csak 100-at tölteni egy high-cap-be!)
 • A fentebb ismertetett dresscode-nak megfelelő ruházat
 • Magasszárú bakancs, túracipő
 • A MASZ 2015-nek megfelelő védőszemüveg
 • Narancssárga találatjelző sapka vagy kendő
 • Fejenként 2db medic szalag (+1 pót, ha elhagyod!)
 • Rajonként legalább egy Puxing vagy hasonló képességű rádió
 • Számodra megfelelő mennyiségű kaja
 • Kulacs, camelbak stb.

Ajánlott

 • Pótakksi, pótfegyver
 • Meleg ruházat, pótruházat (tél van!)
 • Tájoló, GPS
 • EÜ csomag: WC papír, zsebkendő, nedves törlőkendő, hasfogó, fejfájás ellen valami, géz, ragtapasz

Amit mi adunk

 • pályabérlet
 • Játékkellékek
 • 1db molinós térkép
 • 2db jármű, sofőrrel
 • WC-használat
 • víz a csapból
 • őrzött parkoló

Hosszú lett, de mi ezt így szeretjük, így szoktuk meg! Köszönjük, hogy elolvastad! :)

Szeretettel várunk, ha megfelelsz a fenti szabályoknak és játszani, szórakozni jössz!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

A hozzászólást 32 alkalommal szerkesztették, utoljára Vity0 szomb. feb. 03, 2018 8:23 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 256
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 17, 2018 10:39 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Elkészültek a képek! Köszönjük Sompi!

https://www.facebook.com/pg/KINGSEFRONT ... 0458086961
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 256
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szer. feb. 14, 2018 9:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hamarosan érkeznek a képek........ a fotós dolgozik rajta
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd máj. 08, 2012 4:52 pm
Hozzászólások: 9
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szer. feb. 14, 2018 7:49 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!
Képek vannak v lesznek fent valahol, vagy csak az a 6 db ami a Front Facebook oldalán van?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jan. 11, 2008 10:18 am
Hozzászólások: 179
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: kedd feb. 13, 2018 9:49 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a játékszervezőknek a jàtékot. Orosz oldalon azt vettük észre, hogy a jàték első harmada utàn nagyon akadozott a központi irányítàs, így többször is nekünk kellett feladatot adnunk magunknak visszaàllàs utàn. De emiatt nem mentünk haza lefújàs előtt! Sőt még maradtunk volna! :)
_________________
-Bravo4-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára puki csüt. feb. 15, 2018 9:00 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: hétf. feb. 12, 2018 1:22 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kedves Emberek!

Köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk!

Én azt gondolom, hogy amit terveztünk az megvalósult. Atomsok kontakt, hit&run akciók a mujahedinek részéről, bázis-és konvojvédelem USSR oldalon. Tehát én, személy szerint jónak értékelem a játékot, viszont a játékosok nem is kicsiny része lelépett a hivatalos lefújás előtt. Kérlek írjátok le itt vagy privátban, hogy ennek mi volt az oka, mi az amiben hibát láttatok esetleg (ha nem a hideg és/vagy a fáradtság okozta). Csak ebből fogunk tudni tanulni!

Sajnos Mujahedin oldalon a "mozgó HQ-t" a játék első 2 órájában több alkalommal lelőtték vagy foglyul ejtették. Ezek kapcsán elmentünk rádiócsendre, ezért érezhettétek úgy, hogy nem irányítunk. Mi szerettünk volna, de a szovjetek nem hagyták. :)

Volt megint gond a találatok meg nem adásából. Ez nagyon szomorú dolog. 2008 óta szervezek, azóta vannak olyan csaló senkiházinak, akiknek végre meg kellene értenie, hogy a találatok meg nem adása az airsoft legalja. Az airsoft esszenciális eleme, hogy találat esetén jelzünk.

Nagyon sok mosolygós pillanatunk volt a szó pozitív értelmében. A játék legviccesebb momentuma számomra talán mégis az volt, amikor a teljes szervezőség szeme láttára, füle hallatára valamelyikőtök felszólította az élő és viruló Kobzost, hogy menjen odébb, mert ők visszaállnának. :D Brilliáns!

A FRONT-on a következő játék március 3-án, szombaton lesz, szeretettel várunk minden találatmegadási képtelenségtől mentes játékost:
viewtopic.php?f=1&t=7068

Köszi!

Üdv,
a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd aug. 21, 2007 8:15 am
Hozzászólások: 166
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: vas. feb. 11, 2018 4:51 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kecskebaszók raj nevében köszi a játékot

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. ápr. 06, 2009 3:57 pm
Hozzászólások: 34
Tartózkodási hely: Győr
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2018 10:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Nagyon szépen köszönöm a játékot de legfőképpen h végül részt vehettem rajta!
Illetve ha vki talált esetleg egy 5.45os cyma fekete AK tárat kérem jelezze iranyomba!

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 04, 2017 6:06 pm
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2018 7:48 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm szépen a Galiba Unit-nak, hogy befogadott és a sok közös halál között végig tudtuk csinálni :)

Köszönjük a szervezőknek hogy végig kitartóan igyekeztek a létszám fölény ellenére hatásos akciókat kitervelni. A kezdeti leigázásunk után egész jó kis móka kerekedett belőle ;)

köszönjük az ellennek is hogy ott volt, és jó sokan volt :D
_________________
M60E4-sound of democracy since 1959

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2018 6:35 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a rajok kitartó és önfeláldozó küzdelmét és a maximális lojalításukat!
Különösképp: Dinamic, Morzsi, S.O.D, BFOR, Keleti légió, Shadow operators, Bravo4, Rozsomák, Fehérwar, Hidra rajoknak!
Szép munka!
Köszönöm a gépjármű parancsnokoknak, tökéletesen végrehajtották a konvoj mozgatását!
Gorodetsky ezredes kiszáll.
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. jún. 01, 2016 4:51 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2018 8:17 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nagyon sajnálom de északa belázasodtam és nem tudok elmenni a játékra.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. dec. 15, 2006 7:00 pm
Hozzászólások: 132
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2018 7:57 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos térdproblémák miatt ki kell hogy hagyjam a játékot.Elnézést kérek a szervezőktől amiért ilyen későn mondom le.
_________________
"never to retreat!never to surrender!"
"URUK MORTARI!"

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. jún. 30, 2014 2:40 pm
Hozzászólások: 58
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 7:18 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervezők! Sajnos nem tudok részt venni a játékon.
_________________
Cтрайкбол Команда "Звезда" Венгрия
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. jan. 19, 2015 1:10 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 6:10 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervezők!
Betegség miatt sajnos nem tudok részt venni a holnapi játékon.
Jó játékot nektek!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd szept. 13, 2016 12:26 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 4:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervezők!
Betegség miatt sajnos nem tudok részt venni a holnapi játékon, ezért kérném szépen a regisztrációm törlését!! :( :(
Köszönettel!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. márc. 22, 2007 8:36 pm
Hozzászólások: 71
Tartózkodási hely: Baja
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 4:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt Szervezők!

"debicsabika" nicknevű csapattársam nem tud részt venni a játékon. Elnézést kér a szervezőktől!

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. aug. 09, 2006 9:23 pm
Hozzászólások: 11
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 3:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervezők!
Betegség miatt sajnos én és blacbunny le kell mondjuk a játékot!
Ne haragudjatok! Nagyon szerettünk volna menni :(

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 2:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Redneck írta:
Sajnos el utazom a hét végén így nem tudok sajnos elmenni a jatékra :(


Köszi, hogy jelezted!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 2:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
ronin21 írta:
Sziasztok!

Autóval lévő műszaki gondok miatt Én, Bigi 28 és Tom kolléga nem tudunk rész venni a holnapi játékon. Kérlek töröljetek a játék regisztrációból.
Köszönjük és elnézést a kellemetlenségért.


Ok, kész! Köszi, hogy szóltatok!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. nov. 18, 2015 5:15 pm
Hozzászólások: 15
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2018 2:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Autóval lévő műszaki gondok miatt Én, Bigi 28 és Tom kolléga nem tudunk rész venni a holnapi játékon. Kérlek töröljetek a játék regisztrációból.
Köszönjük és elnézést a kellemetlenségért.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. dec. 25, 2013 6:54 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2018 10:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos el utazom a hét végén így nem tudok sajnos elmenni a jatékra :(

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2018 8:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szevasztok!

Mindenféle dolgok zanzásítva:

1. 2 napunk a játékig, legyetek szívesek ismételten elolvasni a kiírást és összerakni a pakkot időben és hiánytalanul az indulásra
2. Szombaton reggel 8:00 és 9:00 között lesz nyitva a kapu. Ne gyere ennél később, mert nem fogunk beengedni!
3. Eligazítás 9:30-tól
4. 16-18 között hozzál Szülőit
5. Ne hozzál MASZ 2015-el nem kompatibilis bivalyölőt, mert nem fogsz tudni játszani vele
6. Hozzál viszont a dresscode-nak megfelelő ruházatot és BIO BB-t
7. Hozzál rádiót és potakksit
8. Védőszemüveg a kocsiból való kiszállás után egyből kötelező a visszaszállásig!
9. Ne legyél durván bekatizva vagy pálinkázva
10. A jobbik fej énedet hozd el és ne veszekedni, hanem szórakozni gyere
11. A játékon fotók és videok is készülhetnek rólad, ha szuperkommandós titkosügynök vagy, akkor inkább ne gyere el, nem fogunk fotókat szortírozni miattad
12. Ha nem jössz a játékra, akkor egészen szombaton reggel 8:00-ig van lehetőséged ezt jelezni, ha ezt nem teszed meg, akkor mész a szégyenfalra!

Biztosak vagyunk benne, hogy jó lesz a játék, ha ti is hozzáteszitek a magatok kis részét!

Időjárástól függetlenül mi ott leszünk. Eső nem lesz, sár lesz.

Köszi, hogy regisztráltatok! Találkozunk szombaton reggel 8:00-9:00 között!

Üdv,
a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2018 10:08 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szevasztok!

Nulla fok körüli hőmérséklettel és sárral számolunk. Eső/hó elevileg nem lesz.
Mi ott leszünk!

Üdv,
a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: kedd feb. 06, 2018 10:20 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Térképek (120 db) a nyomdában, a finishben vagyunk.

Nem jössz? Kérlek regelj le!
Látod a barátod a listában, de nem jön? Kérlek szólj neki, vagy nekünk!
Kérdésed van? Most kérdezz, ne a játék reggelén!

Most már nincs messze Törppapa.

Üdv,
a Szerv
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 02, 2018 6:42 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tele vagyunk, megint nyitottunk helyeket az arányoknak megfelelően.
40% mujahedin vs. 60% USSR.
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. feb. 02, 2018 9:00 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A Mujahedin oldal tele, sőt létszám felett van! Kérlek addig ne regelj oda, amíg piros embereket látsz a listában!

Regisztráltál, de nem jössz? MOST REGELJ LE!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 01, 2018 3:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Köszönjük szépen, hogy ilyen sokan regisztráltatok!

Rengeteg kisebb-nagyobb elvárásunk van veletek szemben (pl. BIO BB, fegyverek, tárak, dresscode). Eddig nem érkezett túl sok kérdés, ezért feltételezzük, hogy mindenkinek, minden tiszta. FONTOS, HOGY NE A JÁTÉK NAPJÁN A PARKOLÓBAN DERÜLJÖN KI, HOGY NEM KÉSZÜLTETEK FEL MEGFELELŐEN!

Kérünk titeket, hogy ne abból induljatok ki, hogy más szervezőknél, pályákon mit lehet és mit nem, mert lehet, hogy nálunk tökre másként működik pár dolog.
- Olvass kiírást!
- Olvass MASZ 2015-öt!
- Kérdés esetén írj időben!

Nem célünk:
- Senkivel sem kivételezni
- Tömeget maximalizálni a játékélmény rovására

Egy kis segítség azoknak, akik mujahedin oldalra regeltek, de még nincs fejfedőjük:
https://www.facebook.com/pg/blackwaters ... 6361137981

Köszi!

Üdv,
a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: pén. jan. 26, 2018 8:46 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Flippy írta:
Üdv!

A Szervezőtől kérdezném... Hó esetén melyik oldal húzhat hóálcát???


A sunnyogók: mujahedin. De emellett attól sem zárkózom el, hogy legyen egy kisebb raj USSR oldalon is hólácában, különleges feladatokkal.

Üdv, a Szerv
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. márc. 21, 2008 9:30 am
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 25, 2018 7:54 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!

A Szervezőtől kérdezném... Hó esetén melyik oldal húzhat hóálcát???
_________________
"Религя ныет; анарчя да!!!!!!"

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 25, 2018 2:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

A Mujahedin oldal lezárva az USSR oldal megerősödéséig! NEM MÉGSEM, VISSZANYITOTTAM, DE SOKAN VAGYTOK!

Mivel nem nőtt megfelelő mértékben az USSR oldal létszáma, ezért következő módosítások lépnek életbe a dresscode-ban:

Új kiírás írta:
Dresscode: a szovjet-afgán háború során viselt katonai ruházat, vagy bármely airsoftos körökben orosznak mondott, modern ruházat ill. a volt szovjet tagköztársaságok és a volt Varsói Szerződés tagállamainak egyszínű vagy terepmintás gyakorlói. A Multicam, ATACS nem jó annak ellenére sem, hogy hordják az orosz különleges alakulatok. Fejfedők: sisak, boonie, patrol cap, fejre simuló kendő.
2018.01.25: továbbá szabályos minták még (alsó-felső egységesen!): magyar boci, rábaterep, francia CCE, szlovák woodland, horvát boci, angol erdei DPM, flecktarn. További bővítés nem lesz!
Tiltott fejfedők: shemagh, pakol.
Tiltott ruházat: civil.
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: vas. jan. 21, 2018 6:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
balu6307 írta:
65M od gyakorló orosz oldalra mehet?


Szia!

Belefér az "OD"-ba. Az USSR oldal fejfedő dresscode-ját betartva jöhet.
Sőt, jöhet minden volt Varsói Szerződéses gyakorló.

Kiírás írta:
Fejfedők: sisak, boonie, patrol cap, fejre simuló kendő.


@Mindenki: pár napon belül bővíteni fogjuk a szovjet dresscode-ot, ha nem lesz meg a 60%-os aránynak megfelelő oldallétszám. Kb. ez várható, ha beüt a ménykű: magyar boci, rábaterep, francia CCE, szlovák woodland, horvát boci, angol erdei DPM.

Üdv,
a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. feb. 26, 2014 3:39 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 20, 2018 4:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
65M od gyakorló orosz oldalra mehet?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 04, 2017 6:06 pm
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szer. jan. 17, 2018 5:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok. úgy tűnik nem lesz senki ismerősöm a Mujahedin oldalon. Valamelyik rajba lesz lehetőség beállni? AK-val megyek nem géppuskával. Ha kell leszek medic is. :twisted: :))
_________________
M60E4-sound of democracy since 1959

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szer. jan. 17, 2018 9:43 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszi az új regeket! A minimum létszám megvan, szuper!

A mujahedin oldal aktuálisan tele, az orosz oldal 15 fő hiányunk van. A Mujahedin oldalt akkor fogjuk növelni, ha a USSR rendben lesz.

(((Nem szeretnék nagyon hangulatromboló lenni, de ha kell, akkor dresscode könnyítéssel (pl. felcktarn, boci, rába stb. minták beengedése) fogjuk garantálni a játszhatóségot és a megfelelő oldalarányokat. Köszi a megértést, bízzunk benne, hogy erre végül nem lesz szükség.)))

Köszi!

a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szer. jan. 10, 2018 9:06 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Köszönjük szépen az eddigi regisztrácókat!

- Jelenleg a minimum létszám nincs meg, az oldalak aránya sem megfelelő
- Egy hónap van a játékig, van időnk
- A tervezhetőség miatt mégis arra kérünk mindenkit, hogy regisztráljatok fel minél hamarabb! Köszi!

Kérdés, óhaj-sóhaj? Írj!

Üdv,
a Szervezők
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 661
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pakol 1988
HozzászólásElküldve: szer. jan. 10, 2018 9:01 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia, igen, jöhetnek a modern, jellegzetesen orosz cuccok is!

Zoran írta:
Surpat ok a USSR oldalra?
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja; Párduc, oroszlán, gerilla Munkacsoport

Vissza a tetejére
  Profil  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Mujahedin - 40 fő (Max 48 fő)
adamjambor90 , Fegyver: GSG 522RIS - 480 FPS , M4 , Colt 1911 - 350 FPS
Antal22 (Lázadok A T) , Fegyver: Ak 74 - 350 FPS
bacsi20 (Bull Force) , Fegyver: AK 105 - 380 FPS
Bad Joe1 (Bull Force) , Fegyver: M4 cqb - 380 FPS , Beretta - 280 FPS
Baggio (IET) , Fegyver: CA M4,Jg AK103,DE M56A Ak74Su - 400 FPS , Colt 1911 - 320 FPS
balna (Monsoon) , Fegyver: AK74 Roman - 0 FPS , AK74U Roman - 0 FPS
bankairyuu , Fegyver: G36C - 310 FPS , Colt 1911 - 310 FPS
bmester , Fegyver: WeKatana - 0 FPS
device (KB5) , Fegyver: g5 dedli vepön - 380 FPS , hikapppa - 300 FPS
Farkas201 (Galiba Unit) , Fegyver: Nincs megadva
Feco (Bull FORCE) , Fegyver: Ak105 - 380 FPS
feherarpi77 (KB5) , Fegyver: M16M203 - 375 FPS
Flippy (Ravaszak) , Fegyver: G3A4 - 330 FPS , AMD-63 - 380 FPS
fuxdaniel96 (Monsoon) , Fegyver: CM-050.A AK47 tactical - 380 FPS , KJW G23 - 300 FPS
Gálovits (S.A.B,) , Fegyver: M4 CQB - 360 FPS , Glock17 - 300 FPS
Gica (Bull Force) , Fegyver: Aksu - 390 FPS , Makarov - 340 FPS
GrIm (Danger Close) , Fegyver: Ak 105 - 360 FPS , Colt 1911 - 300 FPS
Hancer (Danger Close) , Fegyver: KAC PDW - 380 FPS , Glock - 350 FPS
Hlacika (Bull force) , Fegyver: Ak47 - 360 FPS
kcika (Alba Force) , Fegyver: AK47 - 380 FPS , AMD-63 - 390 FPS
koko1317 (Lázadók A T) , Fegyver: Ak47 - 370 FPS
kozmo (Galiba unit) , Fegyver: m4 - 0 FPS
kpeter01 , Fegyver: Nincs megadva
Laja000 (Lázadók A.T.) , Fegyver: L96 - 540 FPS , g18c - 330 FPS
McGregor^ (Ravaszak) , Fegyver: HK416 - 380 FPS
Mercurius (KB5) , Fegyver: GHK G5 - 380 FPS , Bell 1911 - 360 FPS
monguz23 , Fegyver: G36 DMR - 465 FPS , M4 - 375 FPS , + 3 fő
S.Doog (Danger Close) , Fegyver: M4 AEG to - 390 FPS , P-14, M 1911, - 290 FPS
Sanka (Lázadók) , Fegyver: KicsiAK - 370 FPS
simaz (Tigrisek) , Fegyver: AMD65 - 350 FPS , 1911 - 310 FPS
sobert headshot (K.A.T) , Fegyver: G36 custom - 380 FPS
Sym_AWD (Csőgörények) , Fegyver: M60E4 - 400 FPS , M9 - 301 FPS
sz.lajos (Galiba Unit) , Fegyver: M4 - 350 FPS
szamosb , Fegyver: M40A3 - 570 FPS , USP - 240 FPS
Szolcs0301 (Danger Close) , Fegyver: Ares Amoeba AR15 - 390 FPS , TM M&P9 - 310 FPS
Tfeke , Fegyver: G36 - 390 FPS , P226 - 350 FPS
Vikshepherd (Danger Close) , Fegyver: ak - 390 FPS , stti mk 23 - 320 FPS
Vivax (Danger Close) , Fegyver: AKSUM24 - 598 FPS , 2011 - 350 FPS
vtibi032 , Fegyver: M4 (SA-A07) - 390 FPS , Colt 1911 - 350 FPS
Zárlat (Galiba Unit) , Fegyver: RD701 - 380 FPS , - - 0 FPS
USSR - 56 fő (Max 72 fő)
alexovics , Fegyver: AKS-74u - 360 FPS
Apache (ShadowOperators) , Fegyver: VSR10 - 570 FPS , MK23 - 320 FPS
Bandiapartrol (ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ) , Fegyver: AKM - 360 FPS
Biliskmer (Bravo4) , Fegyver: M-4 - 400 FPS , KJW 1911 - 300 FPS
Bonifac , Fegyver: G36 - 340 FPS
Burn (S.O.D.) , Fegyver: AKS-74 U - 375 FPS , Beretta M9A1 - 320 FPS
Cerberus (sATU Hydra) , Fegyver: CM 045C - 390 FPS , G&P SR16 URX - 390 FPS
csonger , Fegyver: Nincs megadva
Csumpedli55 (C.К. "Звезда" В) , Fegyver: AK - 360 FPS
CTAC , Fegyver: AK-74 - 0 FPS , APS Stechkin - 0 FPS
Czefi (Vörös Hollók) , Fegyver: AK-74MN - 385 FPS
Daro (Feherwar) , Fegyver: VSS Vintorez - 395 FPS
David , Fegyver: Ak74 - 390 FPS
DICE , Fegyver: AK-103 - 330 FPS , СВДC - 370 FPS
Dombi (BFOR) , Fegyver: AKs-74MN - 380 FPS
Dönci , Fegyver: AS VAL - 355 FPS
Flynn (ShadowOperators) , Fegyver: M4 - 370 FPS
Gabe. (Feherwar) , Fegyver: Mp5 - 320 FPS
Gegsite , Fegyver: AK74 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
gibro (Silverwolf) , Fegyver: M16 A2 - 350 FPS
GYMilan (S.O.D.) , Fegyver: MP5 - 395 FPS , Beretta M9A1 - 330 FPS
hawkeye , Fegyver: aks-74u - 365 FPS , glock 18 - 200 FPS
hawkins (Keleti Légió) , Fegyver: ak74 - 350 FPS , Ak105 - 380 FPS
Hoak (IET) , Fegyver: M4 - 378 FPS , M&P 9 - 300 FPS
Jaszi85 (Vp Dynamic AST) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS
JociPeti (VP Dynamic AST) , Fegyver: SVD Dragunov - 547 FPS , AK-74m - 387 FPS
josee (S.O.D.) , Fegyver: AKsu - 350 FPS , Makarov - 320 FPS
Kobzos (AS300 EASE) , Fegyver: semmi - 0 FPS
Korten (Karvaly) , Fegyver: AK - 370 FPS , AK - 350 FPS
kuki1 , Fegyver: SRC HK416 - 370 FPS , CA M14 - 385 FPS
Lt* (FeherWar) , Fegyver: RPK74 - 380 FPS , Glock18 - 220 FPS
Mgabesz82 , Fegyver: G36 - 389 FPS , Gock18c - 249 FPS
Mor92 , Fegyver: Aks 74u - 380 FPS
Nemcsák (BFOR) , Fegyver: M249 - 368 FPS
Patrol (DeadCat/ML) , Fegyver: TM VSR - 480 FPS , TM G17 - 290 FPS
petho0506 (Моржи Opб) , Fegyver: Ak74 - 380 FPS , Makarov PM - 380 FPS
Peti83 (VP Dynamic AST) , Fegyver: AK-74 - 370 FPS
polakgy (Keleti Légió) , Fegyver: AKs-74 - 395 FPS
Prizrak (Моржи Opб) , Fegyver: СВУ (ОЦ-03А) - 490 FPS , ПМ-9 - 390 FPS
puki (Bravo4) , Fegyver: m4 - 390 FPS
snatch (Feherwar SZAK) , Fegyver: AK74 - 390 FPS , AK74 - 385 FPS
Soti (Vp Dynamic AST) , Fegyver: AK74 - 370 FPS , haverok - 0 FPS
spartan (Feherwar SZAK) , Fegyver: AK74 - 380 FPS
StalkerR (C.К. "Звезда" В) , Fegyver: AKSU74 - 370 FPS , Gyal.ásó - 999 FPS
Szenti (Fehérwar) , Fegyver: OTs-03 SVU - 450 FPS , AKS 74 - 340 FPS
TDaniel94 (FehérWar) , Fegyver: AK74 - 360 FPS
tentacool91 (Моржи Opб) , Fegyver: AKS74 - 360 FPS , Makarov - 390 FPS
tucsok (AFK SE) , Fegyver: Daytona OTS-14 Groza - 380 FPS
Tycho (Bravo4) , Fegyver: KAC PDW - 380 FPS , 1911A1 - 300 FPS
Vadonia2 , Fegyver: Dragunov - 550 FPS , ak 47 - 330 FPS
vasasbendeguz , Fegyver: M4 - 350 FPS , Glock - 280 FPS
Wick (Bravo4) , Fegyver: m4+m203 - 380 FPS , kp05 - 300 FPS
Yuri (BFOR) , Fegyver: AKS-74MN - 380 FPS
zack78 (S.O.D) , Fegyver: AK74 - 0 FPS , kp06 - 0 FPS
Zoran , Fegyver: AK-74MN - 390 FPS
zuluaga (fehérWar) , Fegyver: M-103 Katlyn - 375 FPS , 1911 Wynonna - 215 FPS
|Nem Játékos - Szervező, fotós - 8 fő
coburn (K.I.N.G. SE) , Fegyver: AK-74S - 385 FPS , AKM-63D- M4MOE - 380 FPS
DaNeE (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M9 - 290 FPS
kalap (K.I.N.G. SE) , Fegyver: M16SPR - 360 FPS
Mokesz (Hellcats/KINGSE) , Fegyver: M24 - 520 FPS , M16 - 380 FPS , M9 - 300 FPS
norcos (K.I.N.G.SE) , Fegyver: puxing - 888 FPS
Szacsa555 (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: M4A1 - 350 FPS , AGM Shotgun - 340 FPS
tronix (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: Puxing - 888 FPS
Vity0 (HiT!; POG; PMTE) , Fegyver: Köszönöm a Uraknaka játékot - 1 FPS , Kellemesen elfáradtam - 2 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 42 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Kobzos valamint 24 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség