SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. jan. 20, 2017 8:58 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 84 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: csüt. dec. 08, 2016 9:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép

Kép


Előzmények


Amerika, Szahalin megszállására indított kísérlete rövid, ám igen intenzív harcok után sikeresnek látszott. Miután az amerikai tengerészgyalogság és ejtőernyős csapatok meglepetés szerű invázióval elfoglalták a sziget több kulcsfontosságú pontját - beleértve az új fővárost, Juzsno-Szahalinszkot is -, a fiatal oroszbarát köztársaság fegyveres ereje megsemmisüléshez közeli állapotba került. A Szahalini Köztársasági Gárda egységeit felmorzsolták, felszámolták, a kirobbant népfelkelést sikeresen leverték. A kevés megmaradt reguláris alakulat szétszéledt, a központtól távoli kisvárosokban húzta meg magát, felkészülve a hosszas gerillaharcra, hogy kerül, amibe kerül is megvédjék a "nyugati hatalmaktól" a szigetországot. Egyik támaszpontjuk, Tungor adott helyet a Főparancsnokságnak is, ide szállították az amerikai csapatoktól zsákmányolt modern rádiójel zavaró berendezést, majd kezdték meg az ellenállás összefogását. Csak idő kérdése volt mikor mérnek rájuk csapást, mely nem is váratott sokat magára. Mint kiderül, jócskán lebecsülték a megmaradt és még harcoló Gárda felkészültségét, tartalékait.
A város melletti régi gyártelepen létrehozott helyőrséget különleges rendeltetésű Amerikai csapatok támadták meg, ám már küldetésük elején kellemetlen meglepetés érte őket. Légi támogatásukat saját jelzavarójukkal ellehetetlenítették, szárazföldi támogatásukat pedig a lesből támadó szahaliniak feltartóztatták. A heves harcok során jelentős veszteségeket szenvedtek az amerikai csapatok. Küldetésük részben sikertelen volt, a jelzavaró ellenséges kézben maradt. Az elhúzódó harcok során az Amerikai egységek bár jelentős hátrányban voltak, sikerült kitartaniuk, míg végül légi úton kimenekítették őket a területről. Ám nem üres kézzel tértek haza. Bár sok társuk elesett - sőt, páran fogságba kerültek -, információkhoz jutottak, miszerint Oroszország titkon csapatokat vezényelt a körzetbe, kik szahalini színekben vesznek részt a konfliktusban. A politikai bombát felhúzták, Amerika pedig nem habozott azt felrobbantani a NATO soron kívüli ülésén...

Napjainkban

"Ismét szükség van egy koalícióra! Egy koalícióra mi a szabad világ, a szabad emberek érdekében elsöpri a diktatúrákat, jöjjenek azok létre bárhol a világban és szolgáljanak bármilyen hatalmat. Ez a hely most Szahalin szigete, az erő, pedig ami ezt támogatja, Oroszország!"

Ezen kemény szavakkal zárta az amerikai külügyminiszter NATO ülést melyen a szahalini konfliktus volt a téma.
A nagy port kavart diplomáciai botrány, - mely orosz csapatok részvételéről számolt be a kelet Orosz határhoz közeli szigeten kialakult háborúban - megosztotta a küldötteket. Oroszország szerint csak önkéntesek lehetnek a szigeten, a kormány semmilyen katonai akciót nem engedélyezett a területen. Azt azonban elismerte Oroszország, hogy fegyvereket adott el a mára már ismét erősödni látszó köztársaság hadseregének. Amerika határozottan tartotta magát az általa bizonyítékokkal is alátámasztott véleményéhez, miszerint titokban, orosz katonák harcolnak a szigeten, az amerikai csapatok ellen. Bár a konferencia nem hozott megoldást, politikailag mégis sikert könyvelhettek el. A harcok gyors lezárásának érdekében Németország, valamint Nagy-Britannia korlátozott részvételt vállat a konfliktusban, hogy ezzel segítsék szövetségesüket.
Alig egy hétre rá Angol és Német harci alakulatok szálltak partra a sziget dél-keleti részén, hogy csatlakozzanak az amerikai tengerészeti és szárazföldi erőkhöz. Érkezésük időzítése tökéletesre sikerült. Jelentős ütközet bontakozott ki a sziget nyugati oldalán futó hegység lábánál. Kevés tartalékukat és a helyi lakosság támogatását is felhasználva, a Köztársasági Gárda csapatai a sziget északi részéről déli irányba irányította át csapatait, hogy a sziget egyetlen kulcsfontosságú útjának egy csomópontját elfoglalják, ezzel ketté vágva a szigetet, hogy új, stabil állásokat vegyenek fel.
A szahalini Gárda idő közben felszerelt tartalékosai mellett orosz "önkéntesek" is feltűntek, mely részben pótolta eddigi veszteségeiket. Ha Tymovskoye városát el tudják foglalni és megerősíteni, a hegyekből légvédelmi fegyvereikkel fedezve kicsit javíthatnak helyzetükön. A koalíciós csapatok gépesített erői előtt légi szállítású gyalogsági egységeket indít, kik a város peremkerületeiben elhelyezkedve várják be a Gárda támadását, hogy azokat bekerítve mérjenek végső csapást a Köztársaságra.


Feladatok ,Dress code :


Orosz-Szahalini csapatok:

- Területeik folyamos ellenőrzése, megtartása, beszivárgó Koalíciós csapatok felderítése, felszámolása, foglyok őrzése, Parancsnokság biztosítása, ellenséges utánpótlási vonalak elvágása.

- Dress code
Ruházat: Orosz egyenruha, teljes OD ruha (régi MH stílusú, nem vietnámi!) , Magyar 2000M ( Boci ) és a 90M ( Rába )
Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej: Csak az Orosz haderő által használt sisakok. Amennyiben ez nem megoldható, sapka, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Vagy kendő és barett.
Fegyverzet: ( Weapon code csak ajánlott )
Rifleman: AK és változatai
DMR: Dragunov SVD , VSS Vintorez
LMG: RPK
MG: PKM
Sniper: Minden Bolt Action replika.

Koalíciós erők

- Foglyok felderítése, kiszabadítása, utánpótlás vonalak védelme, stabil harcálláspont kialakítása, célszemélyek felderítése, bizonyíték szerzés a közvetlen orosz beavatkozásra.

Dress code:
- USA
Ruházat: US Woodland, Marpat, Multicam ( és minden NATO másolata ), UCP, A-Tacs, AOR 1/2, DCU , Ghillie engedélyezett (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak (M88, PASGT, MICH stb.. ), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: ( Weapon code csak ajánlott )
Rifleman: M16 , M4 , M14 , Scar , HK416 , KAC PDW és változatai
DMR: M16 SPR , MK25 , M14 és változatai
LMG: M240, M249
MG: M60 , 50 cal , Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SV

- Bundeswehr
Ruházat: Flecktarn, Tropentarn , Ghillie engedélyezett (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak : Német és Amerikai típusok ( M88, PASGT, MICH, stb...), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: ( Weapon code csak ajánlott )
Rifleman: G3 , G36, MP5, HK416, M4 és változatai
DMR: G3, G36, HK417, SR 25 és változatai
LMG: M240, M249
MG: MG3, M60, Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD

- British Army
Ruházat: MTP és DPM, Ghillie engedélyezett (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak (M88, PASGT, MICH), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: ( Weapon code csak ajánlott )
Rifleman: FN FAL ,L85 , M4 és változatai
DMR: FN FAL ,L85 , M16 , SR 25 és változatai
LMG: L86A1 , M240, M249 és változatai
MG: M60 , 50 cal , Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD


BB LIMIT


- lövész ( Rifleman ) : 50BB / tár ( tárak darabszáma nincs maximalizálva, de a tárakat csak tárzsebben tárolhatod! )

- támogató lövész ( DMR ) : 50BB / tár ( maximum 5 tár )

- könnyű géppuska ( LMG ) : 500BB / rakasz ( rakaszok darabszáma nincs maximalizálva )
150BB / csigatár ( tárak darabszáma nincs maximalizálva )

- nehéz géppuska ( MG ) M60 / PKM : 1500BB/ rakasz ( rakaszok darabszáma nincs maximalizálva )

- mesterlővész ( Sniper ) : maximum 80 BBMEDIC szabály


Minden raj rendelkezzen dedikált medic-el. Láthatóan legyen feltüntetve, sisakon, mellényen, vagy karon. Ha nincs, senki nem vállalja, akkor kénytelen a többiekre támaszkodni sebesüléskor. A medicek a szervezőktől kapott felszereléssel láthatják el a sebesülteket, ezt a rendezők biztosítják számotokra.

Sebesült ellátása:
Miután valaki találatot kapott, az jól hallhatóan "Megvolt" felkiáltással jelzi azt. Ezután Elfekszik, leül, ott ahol találatot kapott, természetesen igyekezve nem a tűzvonalba lenni. Ezek után kar, és hang jelzéssel jelzi hogy ellátásra szorul. A medicnek 15 perce van, hogy odaérjen a sebesülthöz, vagy azt társai kivonják hozzá. Amennyiben ez sikerül, karon vagy lábon elhelyezett jól látható kötéssel ellátja, mégpedig úgy hogy az ne essen le. Ezután a sebesült ismét harcképes.
Egy ember egyszer látható el ilyen módon, a második találat után ha letelik a 15 perc kivérzési idő, az egész raj visszaáll.

Sebesült mozgatása:
Sebesült társaikat mindkét oldalnak van lehetősége kivonni a tűzharcból, fedezékbe vagy épp kórházba szállítani. Ez történhet egy vagy több fővel, lényeg hogy a sebesül nem fut, csak biceg, vállra támaszkodik, vagy háton cipelik. Éljétek bele magatokat hogy találatot kaptatok!

Kiegészítő szabály:
Mindkét oldalnak lesz lehetősége harctéri kórház felállítására, rendelkezni fognak a hozzá való felszereléssel. Az ott ellátott sebesültek amint a kórházba kerülnek, és megkezdik az ellátásukat, mentesülnek a "kivérzési idő" szabály alól, és 10 perc kezelés után újra harcképesek. Addig a Rajuk harcképes, de ott meg kell várniuk míg társuk ismét harcképes nem lesz, nem hagyhatják hátra, csak utasításra.

- Visszaállás:
Csak Raj szinten!
A visszaállási idő 30 perc (ez játék közben változhat)
Ha lejár a visszaállási idő, a rajparancsnoknak kötelező rádión jelentkezni az oldalparancsnoknál eligazításért.


Rádiózás


Csatornakiosztások:

Koalíciós erők: 1-2
Rendezői: 4
Szahalin/Orosz: 7-8


- Minden rajnál legalább egy rádió kötelező! (Ajánlott a tartalék rádió, illetve akkumulátor)
- Ha elromlik, lemerül, állandóan elnémítják a manók és nincs tartalék rádió az egyenlő a rajnak a HQ-ra küldésével ! Amelyik raj nem tudja megoldani, hogy legalább 1 darab működőkepés rádiója legyen, az számíthat a HQ hosszan tartó őrzésére!

Lehallgatás szigorúan tilos!


Gránát , 40mm , Rakéta , Aknavető , füst.Gránát:
- Minden a forgalomban kapható, a MASZ2015 által engedélyezett Airsoft gránát használható.
A házi építésű szigorúan TILOS!

- A " robbanástól " számított 5 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

40mm gránát :

- Engedett a BB szóró, a szivacs rakéta.

- A becsapódástól számított 5 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

Rakéta :

- Engedélyezettek a lágy hab (polifon) rakéták. Indítani szigorúan csak gyári replikából (RPG, AT4 , M72 law stb.) Házilag barkácsolt tilos !

- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék.

- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

- A rakétavetőből indított BB szórás ugyanazt a hatást éri el, mint a 40mm gránátnál.

Aknavető:
Hakotsu engedélyezett, házilag barkácsolt megoldás szigorúan tilos !

- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék.

- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

Füst
- A játékon füst és egyéb meglepetések is lesznek, ám ha otthonról hozol valami színesítő elemet, (füst gránát, házi készítéso akna stb)
Azok használatát a szervezőkkel egyeztetni kell. Ha olyan eszközt használtok ami előtte nem lett bemutatásra az a játékról azonnali kizárást von maga után!


FIGYELEM! WARNING! POZOR! UWAGA!


- A játékot igyekszünk színesíteni számotokra olyan karakterekkel akik nem feltétlen a tűzharc, a lövöldözés miatt lesznek jelen, fotósok, szerepjátékosok stb...
Kérünk titeket figyeljetek rájuk, ne vegyük el a kedvüket hogy izgalmasabbá tegyék játékunkat, feleslegesen ne pazaroljatok rájuk bb-t.
Könnyű lesz őket azonosítani, tudni fogjátok kikre vonatkozik ezen kérésünk.

- A hideg időre tekintettel forró teával, és kávéval is készülünk, reméljük ezzel kicsit kellemesebbé tesszük a regisztrációval töltött időt!

- Egymás elhagyott tárgyaira figyeljünk, ha megtaláljátok, a szervezőknél kérlek azokat adjátok le!

- A játékon csak regisztrált személyek vehetnek részt!

- A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
Elismered továbbá, hogy a játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszerét elolvastad és alkalmazod.

- A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ (parkolóba történő belépéstől, kilépésig)! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

- Érkezés után azonnal regisztrálj! Kérjük, legyen kéznél a személyigazolványod is!

- Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!

- A kronózáshoz mindenki egy darab üres tárral a kezében, belőtt hop-upal jelenjen meg! Kronó után tárat kivesz, fegyvert biztosít!

- Tárat csak az eligazítás után, a játék kezdetével lehet ismét fegyverbe helyezni.

- A MASZ 2015 FPS határait szigorúan vesszük! Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es replikát.

- A pályán a medikelésen és a "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!

- A rendezvény előtt és alatt alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket fogyasztani szigorúan TILOS!

- Arra kérünk, hogy amennyiben mégsem tudsz a játékon részt venni, azt legalább a játék előtti napon jelezd. Nem elég a leregisztrálás, kérünk, hogy üzenetben is jelezd felénk!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára zolly pén. jan. 13, 2017 9:12 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. jan. 13, 2017 1:38 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 14, 2017 9:12 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hali!
Gondban vagyok fuvar kéne Pécsről!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: pén. jan. 13, 2017 9:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kép
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. jún. 01, 2009 11:02 am
Hozzászólások: 16
Tartózkodási hely: Balatonfüred
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 12, 2017 12:04 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!Fuvarra lenne szükségem Veszprémből a játékra!Ha esetleg valaki tudna ebben a segítségemre lenni annak hálás lennék.!

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. máj. 27, 2015 8:33 pm
Hozzászólások: 59
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. jan. 11, 2017 11:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Székesfehérvárról keresek fuvart. Ha valakinél van hely kérem jelezze.
Üzemanyagköltségbe természetesen beszállok.
Veszprémig eltudok menni vonattal, ha valakinek esetleg onnan lenne szabad hely.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VasoliHUN szomb. jan. 14, 2017 3:31 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. jan. 11, 2017 1:23 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem!

A korábban megszokottakhoz képest - a nagy létszámra való tekintettel -, ezen a játékon a porta épület előtti elkerített parkolóban fogtok tudni megállni az autókkal. A regisztrációra és a kronóra is a porta épületben kerül sor.

Megkérünk minden résztvevőt, hogy az érkezés után az alábbiak szerint járjon el (természetesen már védőszemüvegben):

- Airsoft fegyver felkészítése a játékra, majd utána azonnal
- Regisztráció (érvényes, fényképes személyazonosító okmány kötelező!!!!!!)
- Kronózás (üzemkész fegyverrel, beállított HopUp-al)
- Felszerelkezés, felkészülés az eligazításra

Legyetek kedvesek megtisztelni a játékos társakat azzal, hogy időben érkeztek, nem húzzátok semmivel az időt (személyigazolvány, reg. hozzájárulás kotorászás). Még regisztráció és kronó előtt ellenőrizzétek, hogy megfelelően működik-e minden, ezzel is segítve a gördülékeny haladást.

Közreműködéseteket előre is köszönjük!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 09, 2017 6:04 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
macko-ricsi írta:
Amugy csak kérdés ha már fegyverekröl van szó :
A koalicios eröknél a taktikai AK mehetne (CM 040I)
Tudom hogy csak ajánlás de ha majd nem az lesz akkor ?
https://www.google.hu/search?ei=TCpzWKz ... R2wR73M%3A
Az lenne a pot fegyverem ha beszarna az ASR110Hát nézd, ha nem csak ajánlott lenne a Weapon Code ( hanem kötelező ) akkor a most felsorolt ajánlás lennének engedve, mert ezeket használják a megjelenítendő országok gyalogos egységei.

De ismétlem csak ajánlás van, nincsen megkötés !!

( @ macko-ricsi , a kiemelt részt nem neked szántam, csak nem akarom hogy véletlenül is félre értés legyen ;) )
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2825
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 09, 2017 7:16 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Amugy csak kérdés ha már fegyverekröl van szó :
A koalicios eröknél a taktikai AK mehetne (CM 040I)
Tudom hogy csak ajánlás de ha majd nem az lesz akkor ?
https://www.google.hu/search?ei=TCpzWKz ... R2wR73M%3A
Az lenne a pot fegyverem ha beszarna az ASR110
_________________
BRAVO-5
"városi környeztben a civil ruha alázza a ghilliet"

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 09, 2017 7:15 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tomsilent írta:
Szia Zolly!

Shotgun-t nem látom megjelenítve a fegyver listákba, nem játszhat ezek szerint?


Szia

A fegyver megkötés most csak ajánlás.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. nov. 10, 2011 9:18 pm
Hozzászólások: 47
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 09, 2017 5:57 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia Zolly!

Shotgun-t nem látom megjelenítve a fegyver listákba, nem játszhat ezek szerint?
_________________
Kép
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 07, 2017 9:09 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia

Gyertek Koalícióra .

Köszönöm

simaz írta:
3-4 fővel jönnénk, az oldalarányok kiegyenlítése miatt inkább Orosz-Szahalini oldalra.

Kevert ruházat megoldható, vagy csakis az ami a kiírásban szerepel?
(Pl: civil, félcivil, felül orosz, fekete, civil nadrággal, ...)

Full orosz cuccunk nincs, így maradna a másik oldal.


@ Funky

Megbeszéltem a rendező társakkal , jöhet a Pencot koalíció oldalra.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. dec. 28, 2015 8:45 pm
Hozzászólások: 17
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 07, 2017 7:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nagyon nem lehet belőle probléma se mert Full multicam ruhásokkal lesz egy rajban aki pencottos. Külön nem fog mozogni tőlünk senki aki pencottos így kevés rá az esély hogy beugrat valakit.

Kérlek engedélyezzétek, szeretnék az egész csapattal megjelenni. Ha kell eligazitáson bemutatjuk a pencottot és felhívjuk a figyelmüket is arra, hogy multicamos srácokkal fognak mozogni tehát nagy félreértés nem lehet.


Köszönöm

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. dec. 28, 2015 8:45 pm
Hozzászólások: 17
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 07, 2017 7:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Pencot az összes kiegészítő. Viszont én úgy gondolom, hogy ha már ez egy ilyen komoly szabályokkal felruházott játék és így figyelünk a dressre és a rádióhasználatra akkor nem tiltanék ki egy hivatalos NATO mintázatot. Én úgy gondolom aki eljön ide meg fogja tudni különböztetni, ha meg nem akkor ne jöjjön ilyen játékra.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Moderátor

Csatlakozott: hétf. szept. 11, 2006 10:43 am
Hozzászólások: 736
Tartózkodási hely: Baja
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 07, 2017 4:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
3-4 fővel jönnénk, az oldalarányok kiegyenlítése miatt inkább Orosz-Szahalini oldalra.

Kevert ruházat megoldható, vagy csakis az ami a kiírásban szerepel?
(Pl: civil, félcivil, felül orosz, fekete, civil nadrággal, ...)

Full orosz cuccunk nincs, így maradna a másik oldal.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 07, 2017 3:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Természetesen ez tökéletesen megfelel a Multicam / TAN kombináció :)
A Pencott ruhához milyen a felszerelés ? ( ha lehet fotót kérünk )
Csak azért kérdezem mert szerintem a Pencott és a partizán nagyon hasonlóak ami félreértést eredményezhet.

Funky írta:
Tisztelt Szervezők!

Szeretnék érdeklődni, hogy az rendben van e, hogy Multicam ruházat alul-felül de a kiegészítők de még a fegyvereim is TAN színűek:

-Mellény
-Sisak (mitch)
-Taktikai öv
-Pisztoly tok
-Térdvédő
-Fegyverek
-Maszk

Évek óta így játszom mindig Koaliciós, USA, NATO oldalon, idáig még nem volt probléma.

Valamint nem látom sehol de a csapatom nagy része Pencotot hord, ez elfogadott NATO másolat, ezzel se volt még problémánk soha. Kérdésem, hogy az alább felsorolt dolgok alapján mindenki a csapatból részt vehet e a játékon.

Köszönettel és Tisztelettel

Funky
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. dec. 28, 2015 8:45 pm
Hozzászólások: 17
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 07, 2017 10:46 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt Szervezők!

Szeretnék érdeklődni, hogy az rendben van e, hogy Multicam ruházat alul-felül de a kiegészítők de még a fegyvereim is TAN színűek:

-Mellény
-Sisak (mitch)
-Taktikai öv
-Pisztoly tok
-Térdvédő
-Fegyverek
-Maszk

Évek óta így játszom mindig Koaliciós, USA, NATO oldalon, idáig még nem volt probléma.

Valamint nem látom sehol de a csapatom nagy része Pencotot hord, ez elfogadott NATO másolat, ezzel se volt még problémánk soha. Kérdésem, hogy az alább felsorolt dolgok alapján mindenki a csapatból részt vehet e a játékon.

Köszönettel és Tisztelettel

Funky

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2825
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. jan. 04, 2017 4:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
DICE

ez lejebb tekrve már kiderült hogy ezek a szabályok most nem lesznek

zolly írta:
Szia
Most nem lesz sem Plate , sem sisak szabály.
_________________
BRAVO-5
"városi környeztben a civil ruha alázza a ghilliet"

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 03, 2012 11:15 am
Hozzászólások: 36
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: kedd jan. 03, 2017 8:45 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
No üdvözletem!
Agyaltam pár dolgon a szabállyal kapcsolatban! Orosz oldalra megyek nehéz gear-ben.
Olvastam hogy a sisak illetve a ballisztikai mellény alkalmazásával van lehetőség 30mp-es találat szimuláció után tovább folytatni a játékot!
Szeretném ennek a szabálynak a pontosítását!

Miszerint lekötni mennyi találatot bírnak ki a felszerelések illetve ezt miként jelezze a játékos vagyis szükséges-e a narancs találat jelző "készüléket" alkalmazni ezen találat esetén?
És ezt miként adja tudtára annak aki eltalálta! Ha esetleg nem volna egyértelmű miért színleli a becsapódást és ezalatt esetleg egy időben többen is lőnek rá!
Köszönöm!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 02, 2017 8:43 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
macko-ricsi írta:
sajnos mindig van akinél nincs más rajoknál és sajnos van olyan aki (nemakar) válaszolni ha esetleg halja a rádózást


Ezek nem csak olyan hangzatos mókás sorok, ezt komolyan is gondoljuk ;)

zolly írta:
- Minden rajnál legalább egy rádió kötelező! (Ajánlott a tartalék rádió, illetve akkumulátor)
- Ha elromlik, lemerül, állandóan elnémítják a manók és nincs tartalék rádió az egyenlő a rajnak a HQ-ra küldésével ! Amelyik raj nem tudja megoldani, hogy legalább 1 darab működőkepés rádiója legyen, az számíthat a HQ hosszan tartó őrzésére!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2825
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: pén. dec. 30, 2016 4:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
hát ha a játékosok nagyrésze is ilyen akkor hibátlan lesz a játék

mint lejebb írtam a tapasztalat más :( (szervezéstől országrésztől független)

sajnos hiába öltözik a mi rajunk ugy ahogy kell és hiába van mindenkinek rádiója nálunk
sajnos mindig van akinél nincs más rajoknál és sajnos van olyan aki (nemakar) válaszolni ha esetleg halja a rádózást akkor sem aztán rinyál ha kap egy kis baráti tüzet :)

de ez csak egy feltevés volt :)
_________________
BRAVO-5
"városi környeztben a civil ruha alázza a ghilliet"

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: pén. dec. 30, 2016 4:06 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A drees code próbáltuk a lehetőségekhez képest " életszerűre " alakítani, és ez magával hozza az ebből adódó esetleges átfedéseket. És az ezekkel járó zavart.
Javasolt megoldások :
- Rádió használat
- Tartózkodási hely pontos ismerete ( az itt vagyunk az épületben , ezen a pályán semmit sem mond ;) )
- Egy kis játékos fegyelem ( nem magányos harcos vagy ne boklász random a pályán izgalmat keresve , Te egy raj tagja vagy , a raj a szakasz része , a szakaszok pedig alkotják az adott oldalt )

Próbáltuk a fegyver megkötést szigorúra venni ami ( mind a megkülönböztetésen, mind a reálisabb érzeten javítaná ) de az itthon még nem működik.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: pén. dec. 30, 2016 3:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
GPS koordináta a pályához

47° 4' 32.8" N
17° 58' 3.4" E
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. nov. 05, 2014 8:28 am
Hozzászólások: 14
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: pén. dec. 30, 2016 12:50 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szerintem ez nem para, eléggé milsim szagú a játék abba beletartozik az ellenfél azonosítása, benne van hogy a sajátjára lő az ember erre kell a kommunikáció

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2825
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: csüt. dec. 29, 2016 7:12 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
véleményem és tapasztalataim alapján ha mindkét oldalnál mehet a boonie akkor az adhat okot a félreértésre ugyanis 30 méterről már ha csak a felsőtest látszik nemigen lehet meglülömböztetni hogy kihez is tartozik az a boonie ;)de ti vagytok a szervezők ezt ti döntitek el :)
_________________
BRAVO-5
"városi környeztben a civil ruha alázza a ghilliet"

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. dec. 28, 2016 6:18 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tekintettel arra , hogy többen kérdezitek üzenetben ezért most külön kiemeljük ide is a DRESS CODE listát.

OROSZ-SZAHALINI csapatok:
- Orosz egyenruha : Gorka , Partizán, Flora ( és ezek különböző tiusai )
- teljes OD ruha (ha lehet régi MH stílusú, nem vietnámi!)
- Magyar 2000M ( Boci ) és a 90M ( Rába )
Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej: Csak az Orosz haderő által használt sisakok. Amennyiben ez nem megoldható, sapka, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Vagy kendő és barett.

KOALÍCIOS erők
USA
- US Woodland, Marpat,
- Multicam ( és minden NATO másolata ),
- UCP,
- A-Tacs,
- AOR 1/2,
- DCU ,
- Ghillie engedélyezett
BUNDESWEHR
- Flecktarn,
-Tropentarn
- Ghillie engedélyezett
BRITISH ARMY
- MTP
- DPM
- Ghillie engedélyezett
(Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
FEJ : Sisak (M88, PASGT, MICH), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Tehát ha valakinek bármi kérdése van, vagy nem biztos valamiben , akkor most kérdezzen !
Minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk, de aki nem felel meg a ruha megkötésnek az NEM VESZ RÉSZT A JÁTÉKON !
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. dec. 28, 2016 6:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm hogy szóltál , igyekszünk javítani


Aftec írta:
@Zolly
Nem voltam még itt, a térkép link nem működik, a megközelítéshez valami GSP információt vagy térképet esetleg tudnátok adni?
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. szept. 28, 2016 7:32 pm
Hozzászólások: 12
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. dec. 28, 2016 2:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
@Zolly
Nem voltam még itt, a térkép link nem működik, a megközelítéshez valami GSP információt vagy térképet esetleg tudnátok adni?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. dec. 28, 2016 9:09 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
FIGYELEM!

Az oldalak létszámát kibővítettük, a regsiztráció ismét lehetséges!


Köszönjük szépen a társszervezői segítséget Victorinoxnak!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 59
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: szer. dec. 28, 2016 8:16 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Srácok tegyétek ki a nevem a megfelelő helyre. Természetessen segítek.

Victorinox

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6251
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: kedd dec. 27, 2016 10:45 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
T. szervezők!

Ilyen létszámnál már a felszólításom nélkül is kellene preventive felkérni pld.. a regisztrált Victorinoxot mentornak, mert jól próbálódik ötven fölé menni a létszám!
_________________
Kép
támogatóim:Dbird,Kaszás,Vivax,Hitman,kinnima,Beszerző,Mosquitó,Tomekk,Reno,dawe,WD,Psyhopatai,Spityu,Lachi,Hans Kammerling,Farkas,Borz,Célpont bolt,Victorinox Incognito Gomba, Ramadon, Szamosb, Sasha, Kismo és akik még kimaradtak...!
Redbo: Malu! Te tudsz nem lőni!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: kedd dec. 27, 2016 5:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem!

Megkérünk minden résztvevőt, hogy az érkezés után az alábbiak szerint járjon el (természetesen már védőszemüvegben):

- Airsoft fegyver felkészítése a játékra, majd utána azonnal
- Regisztráció (érvényes, fényképes személyazonosító okmány kötelező!!!!!!)
- Kronózás (üzemkész fegyverrel, beállított HopUp-al)
- Felszerelkezés, felkészülés az eligazításra

Legyetek kedvesek megtisztelni a játékos társakat azzal, hogy időben érkeztek, nem húzzátok semmivel az időt (személyigazolvány, reg. hozzájárulás kotorászás). Még regisztráció és kronó előtt ellenőrizzétek, hogy megfelelően működik-e minden, ezzel is segítve a gördülékeny haladást.
Közreműködéseteket előre is köszönjük!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: kedd dec. 27, 2016 3:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A sisak és a plate 2-3 találatot felfog ( persze csak ha azokat éri a találat, máig Mich 2001 volt addig mindig fülön kaptam ezért most 2000-es vettem :) )
Ha véd a sisak vagy plate a játékos 30 s -ig nem mozdul ( eljátszva a találat ütését ) , utána nem kell medicelni , újra harcképes. És a visszaállon a kevlár nem éled újra, azt " vételezni " kell az ellátmányból :)
Lehet furán hangzik, de a játékon működik.

(Az ötlet nem saját, Kobzosnál használtuk :) )

macko-ricsi írta:
gabor678 írta:
Üdv! Plates mellényre lesz külön szabály?


Azokra milyen szabály szokott amúgy lenni ?
(Csak mert még nem találkoztam eddig erre vonatkozó szabályal)

Köszi
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zolly szer. dec. 28, 2016 9:03 am-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2825
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: kedd dec. 27, 2016 3:05 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
gabor678 írta:
Üdv! Plates mellényre lesz külön szabály?


Azokra milyen szabály szokott amúgy lenni ?
(Csak mert még nem találkoztam eddig erre vonatkozó szabályal)

Köszi
_________________
BRAVO-5
"városi környeztben a civil ruha alázza a ghilliet"

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. nov. 05, 2014 8:28 am
Hozzászólások: 14
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. dec. 26, 2016 6:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
oksa köszönöm akkor nem viszek :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. dec. 26, 2016 4:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
gabor678 írta:
Üdv! Plates mellényre lesz külön szabály?Szia

Most nem lesz sem Plate , sem sisak szabály.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. nov. 05, 2014 8:28 am
Hozzászólások: 14
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Mentőakció
HozzászólásElküldve: hétf. dec. 26, 2016 12:30 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv! Plates mellényre lesz külön szabály?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Koalíciós erők - 75 fő (Max 80 fő)
Adam42 (Blackwater KSE) , Fegyver: Boyi AK74 - 0 FPS
Aftec , Fegyver: M4 - 370 FPS , Fuvart adnok innen: Budapest, 3 fő
Apocalips (Lidérc) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Colt1911 - 330 FPS
asianita (K.I.N.G SE) , Fegyver: M4 - 360 FPS
bbela2017 (VérmesPanda) , Fegyver: m14 - 330 FPS , m14 scout - 350 FPS
Biliskmer (Bravo4) , Fegyver: M-4 - 400 FPS , KJW 1911 - 300 FPS
bjani2017 (VérmesPanda) , Fegyver: G36e - 370 FPS
Bombermann1 , Fegyver: G36K - 0 FPS , BW flecktarn ruházat
Bulaj (Lidérc) , Fegyver: m4 - 380 FPS , colt 1911 - 0 FPS
caldrin (Prometheus) , Fegyver: M24 - 570 FPS , Mk23 - 300 FPS
csanád (Avengers) , Fegyver: L85A2 - 387 FPS
csendes (BBBlasters) , Fegyver: M4 - 400 FPS
Csikánó (BBBlasters) , Fegyver: UAR - 0 FPS
Darkkiller (BrotherOfSteel) , Fegyver: Nincs megadva
DeathDealer (Kardfog) , Fegyver: Special dmr rifle - 483 FPS , 1911 - 400 FPS
debicsabika , Fegyver: m4 - 330 FPS
device (KB5) , Fegyver: g5 dedli vepön - 380 FPS , hikapppa - 300 FPS
Devlon (BrotherOfSteel) , Fegyver: Nincs megadva
Executer86 , Fegyver: Vsr 10 - 595 FPS , Glock 18 c - 270 FPS , +2 fő!
Feca (Prometheus) , Fegyver: M4 Ras II - 397 FPS , Glock 18C - 370 FPS
Frankie , Fegyver: m24 - 540 FPS , mk23 - 0 FPS
fuxdaniel96 , Fegyver: CM-050.A AK47 tactical - 380 FPS , KJW G23 - 300 FPS
IBW_Sanyi (I.B.W.) , Fegyver: Ak74 - 380 FPS
ICE7 (Chimera) , Fegyver: SiG SG 552 - 350 FPS , G&G extreme 45 - 380 FPS
infinitehero (Core) , Fegyver: Mk18 Mod0 - 380 FPS
izom (Prometheus) , Fegyver: Scar-l - 385 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
Jack (Blackwater Se) , Fegyver: m4 - 350 FPS , - - 0 FPS
Joy (Gerecse AST) , Fegyver: Masada - 380 FPS
Kalaska (I.B.W.) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , AMD-65 - 360 FPS
kiddy77 (KGB) , Fegyver: AK Krebs, G3, M16, ICS SIG552 - 390 FPS , TM MP7, KJW M9 - 250 FPS , +2 fő
konki (Avengers) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Hi-Capa 5.1 - 330 FPS
KriszTeD (Kardfog) , Fegyver: ASR 110 - 395 FPS , Katana Raptor - 350 FPS
Lázár Zsombor (Blackwater KSE) , Fegyver: Nincs megadva
lotrex (Prometheus) , Fegyver: s24 - 590 FPS, ak74 - 360 FPS , TM Hi-capa 5.1 - 320 FPS
Lujzika , Fegyver: AK74su - 399 FPS , 1911 - 390 FPS
macko-ricsi (Bravo 5) , Fegyver: AK105,ScarH,M4PTW,ASR110 - 385 FPS , M1911 ,Glock23,Glock19,Mini14 - 320 FPS
Madár , Fegyver: AK104 - 370 FPS , AK74SU - 325 FPS
Manoo (Avengers-el) , Fegyver: M16 - 350 FPS
Maverick 636 (Core) , Fegyver: Mk18 - 380 FPS , P226 - 300 FPS
Mesi (S.A.B.) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Detonics 45 - 265 FPS
Mithras (Anonymous) , Fegyver: MG 42 - 400 FPS , DE - 200 FPS
MR.GHOST (BBBLASTERS) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , M1911 - 350 FPS
Mul (Prometheus) , Fegyver: M4a1 - 380 FPS
Nádirigó (Bravo 5) , Fegyver: Ak105 - 380 FPS , Glock - 250 FPS
nix (bbblasters) , Fegyver: ak74 - 380 FPS
Oldee , Fegyver: A&K SR25 - 490 FPS , KJW 1911 - 0 FPS
PeCsa (AvengersKINGSE) , Fegyver: M4 - 370 FPS , mk18 mod1 - 370 FPS
penyasz (S.A.T) , Fegyver: Sl-8 - 480 FPS , Jericho - 350 FPS
puki (Bravo4) , Fegyver: m4 - 390 FPS , glock 17 - 280 FPS
Ranger from V.4 (TIER ZERO) , Fegyver: L1A1 - 0 FPS
Rensoft , Fegyver: A&K s24 - 480 FPS , cyma usp - 200 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, 1 fő , Oda vissza szükség lenne a fuvarra.
Riki12 (lidérc) , Fegyver: ak47 - 330 FPS
Royonik (Kardfog) , Fegyver: M4A1 - 340 FPS , P-14 - 300 FPS
scuderia (BBBlasters) , Fegyver: M4 - 400 FPS , 1911 - 300 FPS
Seal0089 , Fegyver: CM 008 - 400 FPS , Beretta - 320 FPS
Sholwa (Bravo4) , Fegyver: AK47 - 370 FPS , M1911 - 0 FPS
Snail (Kardfog) , Fegyver: Hk416 - 370 FPS , hicapa sexy edition - 300 FPS
sobert headshot (K.A.T) , Fegyver: G36 custom - 380 FPS
Suba (Avengers) , Fegyver: M16 - 375 FPS , 1911 MEU - 300 FPS
szamosb , Fegyver: M40A3 - 570 FPS , Mp7 - 290 FPS
Szati (K.I.N.G.SE) , Fegyver: m4a1 - 380 FPS , M&P 9mm - 300 FPS
Sziszkó (Blackwater) , Fegyver: MG36 - 375 FPS
tababalazszo , Fegyver: M4 - 400 FPS
takleberibw (Blackwater KSE) , Fegyver: JG G36-KW - 360 FPS
Thoma (Gerecse AST) , Fegyver: M4 nem tudom mi ez - 350 FPS , Fuvart adnok innen: Esztergom, 2 fő
Thorin (Blackwater SE) , Fegyver: AKSU74 - 330 FPS
Triggerhappy (TIER ZERO) , Fegyver: 416 - 380 FPS , 1911 - 330 FPS
Troy (Core) , Fegyver: Mk18 - 390 FPS
Tycho (Bravo4) , Fegyver: Mk12 SPR - 380 FPS , 1911A1 - 300 FPS
Unity (S.A.T.) , Fegyver: AK74u - 375 FPS , M4 - 390 FPS
victorinox (I.B.W.) , Fegyver: M4A1 - 390 FPS
Viking22 , Fegyver: Masada - 370 FPS , Hk Usp - 280 FPS
Viti , Fegyver: SiG SG553-LB - 380 FPS , Izhmash AKS-74u - 380 FPS
Wick (Bravo4) , Fegyver: m4+m203 - 390 FPS , uspc - 300 FPS
zolly (Alba Force) , Fegyver: M16A3 - 360 FPS , Baofeng + Nagoya - 0 FPS
Orosz-Szahalini csapatok - 41 fő (Max 60 fő)
$peedY (Fehérwar) , Fegyver: AK74 w/ GP25 - 380 FPS , AK74MN - 350 FPS
Alf83 (Vp Dynamic AST) , Fegyver: Ak74 - 380 FPS
Anda Benedek (R.A.T) , Fegyver: Ak 108 - 380 FPS
Daro (Fehérwar) , Fegyver: VSS Vintorez - 390 FPS
Dave93 (K44) , Fegyver: AKSU - 350 FPS , KJW KP-07 - 300 FPS
davidmegarock , Fegyver: AK 47 - 388 FPS , Taurus PT 7/24 - 350 FPS
DICE , Fegyver: AK 104 ФСБ - 380 FPS
Dönci (Fehérwar) , Fegyver: AK-74MN - 355 FPS
gabor678 (SZVAP) , Fegyver: АКС74У - 360 FPS
GRBrandon (Grim Reapers) , Fegyver: RPK-74 - 340 FPS , Colt M1911 - 320 FPS
GRCarlos (Grim Reapers) , Fegyver: Stoner LMG - 360 FPS , MK25 - 300 FPS
grHawk (Grim Reapers) , Fegyver: Ak-74 - 360 FPS , Pörgőrugás - 778 FPS
Hadam (Feherwar SZAK) , Fegyver: AK SU - 380 FPS , M4 - 370 FPS
Hunwarrior (R.A.T.) , Fegyver: AK-74 - 370 FPS , Glock - 250 FPS
imposztor (R.A.T.) , Fegyver: Ak74 - 378 FPS
Jaszi85 (Vp Dynamic AST) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS
JociPeti (VP Dynamic AST) , Fegyver: SVD Dragunov - 547 FPS , AK-74m - 387 FPS
Kis Béla (k44) , Fegyver: Ak105 - 380 FPS , Beretta - 320 FPS
Kisjuhi (R.A.T.) , Fegyver: Nincs megadva
LaceeHH (SZVAP) , Fegyver: Nincs megadva
Lazlo (KMGT) , Fegyver: AUG / VSR - 510 FPS , Beretta - 300 FPS , (AUG - 390)
LutárÁ (AS 48) , Fegyver: Ak 74 - 380 FPS
melkovics (AS 48) , Fegyver: Ak 47 - 330 FPS
mityokam (Kihhhí) , Fegyver: Cyma Ak 47 - 400 FPS , AGM short,kwc s&w mp40 - 350 FPS
Molnár (AS 48) , Fegyver: JG Ak 47 tactical - 370 FPS , Dragunov SVD - 580 FPS
Peti83 (Vp Dynamic AST) , Fegyver: Ak 74 - 384 FPS
peti9718 (K44) , Fegyver: Nincs megadva
Redneck (Fehérwar) , Fegyver: Ak-74 - 365 FPS
Rommel87 , Fegyver: Ak74 - 350 FPS
Roshan (K44) , Fegyver: aug - 400 FPS
Sikike (Grim Reapers) , Fegyver: MB 03 - 450 FPS
snatch (Feherwar SZAK) , Fegyver: AK74 - 390 FPS
Soká... (K44) , Fegyver: G36c - 360 FPS
spartan (Feherwar SZAK) , Fegyver: AK74 - 380 FPS
szabokrisz (AS 48) , Fegyver: AK 74 - 390 FPS , HK USP - 340 FPS
szabozsaki (AS 48) , Fegyver: Bar10 - 0 FPS , M9 beretta - 300 FPS
Szergej (VP Dynamic AST) , Fegyver: AK-105, Dragunov SVD - 550 FPS , TT-33 Tokarev - 300 FPS
Thorpedo (SZVAP) , Fegyver: Ak74M - 360 FPS
VasoliHUN (Angry Bears) , Fegyver: AK104 - 365 FPS , Cyclone gránát - 120 FPS , Fuvar kell innen: Székesfehérvár, 1 fő
zsivany (R.A.T.) , Fegyver: Akms - 365 FPS , Glock 17 - 300 FPS
Фредерик (R.A.T.) , Fegyver: AKMS - 340 FPS
Rendező, segítő, fotós - 1 fő (Max 5 fő)
csokypuding (Alba Force) , Fegyver: Rádió - 999 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 84 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: konki, zolly valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség